Đorđe Ivanović iz Partizana i Vladimir Simunović iz Radničkog
Đorđe Ivanović iz Partizana i Vladimir Simunović iz Radničkog

Šta nude TV stanice: Ko prenosi Partizan, Radnički i Spartak?

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.07.18. | 17:17

Utakmice sva tri naša predstavnika u kvalifikacijama za LE u direktnom prenosu

Crvena zvezda je u utorak dobila Suduvu i maltene sa obe noge zakoračila u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a preostala tri predstavnika Srbije izlaze na teren u četvrtak, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Osvajač Kupa Srbije, Partizan će, posle eliminacije Rudara dočekati litvanski Trakai. Meč je na programu od 20.30, a oni koji ne dođu na stadion u Humskoj imaće priliku da meč gledaju u direktnom prenosu na prvom programu TV Arenasport.

Izabrane vesti

Radnički će od 19 časova gostovati u Tel Avivu, Makabiju na čijoj klupi sedi Vladimir Ivić, a čiji gol čuva Predrag Rajković. Nišlije su u zaletu, lako su preskočile maltešku Gziru (4:0, 1:0), otvorile su pobedom nad novosadskim Proleterom (3:1), a ko želi da prati Nenada Lalatovića i njegove izabranike može to da učini na drugom programu RTS-a.

Na kraju, Spartak Ždrepčeva krv će zbog rekosntrkcije stadiona u Subotici dočekati prašku Spartu u Novom Sadu. Ko ne može da stigne na „Karađorđe“ imaće priliku da taj meč posmatra od 20.45 na TV Arenasport 2.

FOTO: Star sport


tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeTV prenosiRadnički NišSpartak Zlatibor voda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara