""
""

Šta reći posle 0:1, 3:1, 3:4, 5:4… Prekidi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 19:27

Treneri oba tima u neverici posle lude utakmice na Libertiju

Svonsi i Kristal Palas su ovog subotnjeg popodneva zasenili i ostrvske velikane poput Mančester Sitija, Liverula, Čelsija koji se bore za titulu.

Izabrane vesti

Labudovi i Orlovi su pružili fudbalski spektakl za pamćenje na Libertiju. Oba tima su plesala po ivici provalije u nekoliko navrata. Izgubljeno su pretvarali u dobijeno, na kraju je Fortuna pogledala Svonsi u neverovatnom finišu kada je Ljorente sa dva gola u nadoknadi vremena doneo preokret i pobedu od 5:4.

Svonsi je pobedio posle 11 utakmica, Palas je nanizao i šesti uzastopni poraz od kojeg će se dugo oporavljati.
“Ovo je utakmica koju nikada nećemo zaboraviti. Obično sam ja u karijeri bio na pogrešnoj strani ovakvih utakmica. Moram da odam veliko priznanje mojim igračima jer su se borili do kraja. Na 3:1 sam pomislio da sve kontrolišemo, ali prekidi su i dalje detalji koji menjaju utakmice”, rekao je Svonsijev trener Bob Bredli posle lude utakmice u Velsu.

Alan Pardju nije znao šta ga je snašlo. U neverici je gledao slavlje Svonsijevih fudbalera u 94. minutu. Izašao je sa terena nervozno ispijajući kafu. Bila mu je npotrebna da se smiri... 
“Neverovatna utakmica… Prekidi su nas ubili. Mislim da smo četiri od pet golova primili iz prekida. Da ne poveruješ…  Bio je potpuno lud osećaj. Sudija im je spornom odlukom poklonio prvi gol i promenio tok utakmice. Posle njihovog trećeg gola sam pomislio da je Svonsi bolji i da smo izvisili, ali je onda krenula ludnica… Jako sam razočaran načinom na koji smo se branili. Pogotovo kod poslednja dva gola”, rekao je Pardju i dodao da je svaki od šest poraza zaredom podjednako bolan. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan PardjuBob BredliEngleskaEvropaKristal PalasPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara