""
""

Šta to Huanfran ima protiv Arsenala? Prošle godine odbio četiri puta veću platu, sad ponovo odjavio Vengera

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.05.14. | 11:06

Desni bek Atletika nema nameru da poput mnogih saigrača napušta Madrid. Ne zanimaju ga ni bolji uslovi u drugim klubovima...

Šampionski tim Atletiko Madrida sigurno neće ostati ni u približnom istom sastavu naredne sezone, ali ako zbog nekoga Dijego Simeone ne mora da brine to je onda defanzivac Huanfran. Prema pisanju španskog lista As odlični desni bek po drugi put je odbio ponudu Arsenala da se preseli i London.

Navodno, tvrdi isti izvor, on je leta 2013. imao spreman ugovor na Emirejtsu po kome bi zarađivao četiri puta više nego na Visente Kalderonu, ali je tada odlučio da prihvati ponudu Atletika za nastavak saradnje do 2017. Arsen Venger očigledno nije planirao da odustane posle prvog odbijanja, pa je prethodnih dana pripremio novu ponudu. Ipak, odgovor je bio isti - ne. As navodi da iskusni defanzivac nema nameru da napušta Madrid jer mu se mnogo dopada pozitivna atmosfera u samom klubu i sjajni odnosi u svlačionici.

Izabrane vesti

Huanfran je dete Reala, ali za Kraljevski klub je odigrao svega šest utakmica. Potpunu afirmaciju stekao je u Osasuni između 2006. i 2011, a po dolasku u Atletiko došao je i do dresa reprezentacije. Iako mu je već 29 godina interesantan je mnogim klubovima, pogotovo nakon sjajne protekle sezone u kojoj je bio jedan od nosilaca igre Simeoneovog tima.

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaHuanfranEvropaEngleskaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara