""
""

”Stakleni” ponuđen Interu

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.18. | 09:30

U opticaju je pozajmica do kraja sezone

Desetak dana je prošlo od starta pijace, ali Inter još uvek nije zvanično angažovao nijedno novo lice. Istina, dobro im ide u kontaktima sa Barselonom, oko pozajmice Rafinje Alkantare, koji je vrlo blizu selidbe na "Meacu", a aktivna je i potraga za napadačem.

Izabrane vesti

Mauro Ikardi ne može sve sam, a ozbiljna opcija koja se pojavila poslednjih sati je Danijel Staridž. Napadač Liverpula, koji muke muči sa povredama u poslednjih nekoliko sezona, zbog čega je dobio nadimak Stakleni ponuđen je Interu na pozajmicu do kraja sezone.

On je otpisan na Enfildu, poslednju zvaničnu utakmicu odigrao je 6. decembra protiv Spartaka iz Moskve u Ligi šampiona kada je dao gol, a samo nekoliko dana kasnije Jirgen Klop ga je sklonio iz prvog tima, nakon čega je Staridž zatražio od kluba da ga stavi na transfer listu. 

Razlog je jasan, Staridž želi da se nađe u timu Engleske za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a to je moguće samo ako bude igrao standardno tokom proleća. Tu na scenu stupa Inter koji bi mogao da mu omogući standardnu minutažu, pa rukovodioci Intera Valter Sabatini i Pjero Auzilio ozbiljno razmatraju ovu ponudu.

Takođe, Staridž ima na stolu i ponude i iz Engleske od Vest Hema i Sautemptona i videćemo šta će izabrati u narednih 20 dana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Danijel StaridžInterItalijaSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara