""
""

Staniša Mandić ide u Galatu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.09.15. | 18:52

Napadač Čukaričkog uz dvojicu Brazilaca na listi želja turskog velikana

Nedavno je promenio reprezentaciju, a uskoro bi Staniša Mandić mogao da promeni i klub. Za novopečenog reprezentativca Crne Gore se interesuje turski velikan Galatasaraj.

Izabrane vesti

Truski mediji prenose da Galata već duže vreme snima napadača Čukaričkog i da je počela da prati njegove igre još pre Mundijalita na Novom Zelandu gde je zablistao i bio strelac za Srbiju u finalu protiv Brazila. Letos se pominjalo da su Bolonja, Roma i još neki italijanski klubovi zainteresovani za Mandića, ali je on ipak ostao u Čukaričkom jer konkretna ponuda nije stigla.

Nedavno je mladi Novljanin postao A reprezentativac Crne Gore, a u januaru bi mogao da krene put Turske. Galatasaraj će sigurno u zimskom prelaznom roku dovoditi pojačanja posle slabog otvaranja sezone i s obzirom da su Fenerbahče i Bešiktaš doveli mnogo jače igrače letos.

Staniša Mandić je jedno od imena na listi čelnika turskog velikana. Druga dva su Brazilac Andreas Pereira iz Mančester Junajteda i njegov zemljak Markos Giljerme iz Atletiko Paranesea. Interesantno je da su sva trojica igrali u finalu prethodnog Mundijalita. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

TurskaSuperligaSuper ligStaniša MandićSrbijaGalatasarajEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara