"Mandić i Stojiljković"
"Mandić i Stojiljković"

Staniša Mandić: Voleo bih da nastavim karijeru u inostranstvu

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 16:26

Supertalentovani fudbaler zajedno sa šefom struke Čukaričkog Vladanom Milojevićem odgovarao na zanimljiva pitanja učesnika kampa "Srbija te zove"

Mandić i Stojiljković

Trener Čukaričkog Vladan Milojević i zlatni srpski Orlić Staniša Mandić posetili su mlade fudbalere kampa za talente iz dijaspore "Srbija te zove".

Izabrane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević pozdravio je buduće nade i poručio da je posebno motivisan što je imao priliku da govori pred njima.
"Gledam vas i vidim sebe kao klinca. Vi ste nešto najvrednije što Srbija ima, ali mnogo stvari će zavisiti samo od vas. Sećam se svog detinjstva, kada sam sanjao da zaigram u velikom klubu i te snove ostvario. Treba samo vredno da trenirate, slušate trenere i roditelje i verujete u sebe. U tom slučaju nešto ćete napraviti, a u to ne sumnjam", rekao je najperspektivniji trener Superlige Milojević, inače bivši igrač Crvene zvezde i Panatinaikosa.

Veliku pažnju svih prisutnih dečaka privukao je Staniša Mandić, strelac jednog od dva pogotka Orlića na finalu Mundijalita.
"I ja sam nekada bio učesnik raznih kampova, baš kao vi sada. Samo verujte u sebe, kao što sam i ja verovao da ću uspeti i to će vam se ostvariti. Želim vam da u budućnosti zaigrate za sve reprezentativne selekcije i budete uspešni", posavetovao je mlade talente Mandić i onda zajedno sa šefom struke odgovarao na seriju zanimljivih pitanja koje su postavljali polaznici kampa.

Gde bi voleo da nastaviš karijeru?
"U inostranstvu", kao iz topa odgovorio je Staniša.

Kakav je bio osećaj posle osvajanja sveta na Novom Zelandu
"Fenomenalan".

Ko ti je bio idol?
"Obožavao sam Tijerija Anrija".

Gde si i kada počeo da igraš fudbal.
"Sa pet godina u Igalu."

Koliko dnevno provodiš vremena na terenu?
"U pripremnom periodu imam dva treninga dnevno, a tokom prvenstva jedan".

Za trenera Milojevića je potom usledilo jasno pitanje. Da li možete do šampionske titule pored Zvezde i Partizana.
"Nije važno da li ćete da pobedite Zvezdu, Partizan, Real... Svaki dan na treningu morate da date maksimum. Prvenstvo je dugo, nekad igrate dobro, a ne pobedite, a nekad i ne zavisi sve od vas. Trudićemo se da damo maksimum, pa ako pobedimo bićemo srećni, a i ako izgubimo, opet ćemo biti srećni jer smo dali sve od sebe. Mi u Čukaričkom, ućivamo u svakom treningu i svakoj utakmici, pa dokle doguramo. Nikad nisam imao velike reči, imao sam snove, koje ostvarujem", zaključio je u svom stilu Vladan Milojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan MilojevićSuperligaStaniša MandićSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara