"Labadija sa navijačima nakon opstanka u ligi pretprošle godine"
"Labadija sa navijačima nakon opstanka u ligi pretprošle godine"

Stare zasluge se brzo zaboravljaju: Smenjen Bruno Labadija!

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.09.16. | 11:43

Uprava Hamburgera donela očekivanu odluku o smeni dosadašnjeg šefa struke

Labadija sa navijačima nakon opstanka u ligi pretprošle godine

Bruno Labadija nije više trener Hamburgera. Takvu odluku doneo je izvršni odbor nemačkog velikana, nakon serije loših rezultata kluba na početku sezone u Bundesligi.

Izabrane vesti

Hamburger u prvih pet kola nije ostvario nijednu pobedu (četiri poraza i jedan remi), što je isuviše malo za klub koji je u ovu sezonu ušao sa visokim ambicijama.
"Ovaj korak nam je bio neophodan s obzirom na seriju loših rezultata. Uvereni da moramo da napravimo promenu na trenerkoj poziciji, kako bismo doživeli sportski preokret nakon razočaravajućeg početka sezone. Moramo da konstatujemo da fudbalski razvoj u celini ne zadovoljava postavljene zahteve pred početak sezone", stoji u saopštenju kluba.

Uprava kluba naravno mora da bude i zahvalna Labadiji za sve ono što je uradio za Hamburger u prethodnih 18 meseci. U klub je stigao u aprilu 2015. godine i spasao ga od ispadanja, a već u narednoj doveo ga je do zadovoljavajućeg 10. mesta.

Ipak, stare zasluge su ubrzo zaboravljene, pošto je klupska uprava u letnjem prelaznom roku uložila 34.000.000 evra za pojačanja. Ovakva odluka je posle svega bila i očekivana.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHamburgerEvropaBruno Labadija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara