""
""

Statua Majkla Džeksona ispred Krejven Kotidža će biti uklonjena: Pravila je ruglo od kluba!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.13. | 12:24

Krejven Kotidž je generacijama Fulamovih navijača svetinja. Poštujem Al Fajeda i znam da je imao dobre namere time što je podizanjem statue želeo da oda počast preminulom pevaču. Ipak, uklanjanje ove statue prava je stvar za Fulam", rekao je predsednik engleskog premijerligaša Šahid Kan

Statua pokojnog pop pevača Majkla Džeksona biće uklonjena ispred stadiona Fulama, jer su se navijači žalili da taj kip od engleskog premijerligaša pravi ruglo, odlučili su čelnici tog kluba.

Kip popularnog američkog pevača podigao je bivši vlasnik kluba Mohamed Al Fajed dve godine nakon što je jedna od najvećih svetskih pop ikona, inače njegov veliki prijhatelj, preminuo zbog prekomerne doze sedativa.
"Krejven Kotidž je generacijama Fulamovih navijača svetinja. Poštujem Al Fajeda i znam da je imao dobre namere time što je podizanjem statue želeo da oda počast preminulom pevaču. Ipak, uklanjanje ove statue prava je stvar za Fulam", rekao je predsednik engleskog premijerligaša Šahid Kan, koji je u julu preuzeo klub.

Izabrane vesti

Fulam nije baš najbolje startovao u novoj sezoni, ima samo četiri boda iz prva četiri kola, pa je ovo možda pokušaj vlasnika da malo odobrovolji pristalice svog kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFulamMajkl DžeksonMohamed Al FajedPremijer ligaŠahid Kan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara