""
""

Steaua nudi 800.000 evra za Kovačevića, Gogića traže Izraelci

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.08.14. | 09:01

Tandem zadnjih veznih na izlaznim vratima Marakane, a transfer mladog reprezentativca će zavisiti i od večerašnjeg meča u Bugarskoj

Vezni red Crvene zvezde bi uskoro mogao da ostane siromašniji za dvojicu članova. Aleksandar Kovačević je i dalje na meti Steaue, dok bi Goran Gogić karijeru mogao da nastavi u Izraelu.

Izabrane vesti

Prema pisanju Žurnala, šampion Rumunije nije odustao od Kovačevića i spreman je da Zvezdi ponudi 800.000 evra na ime obeštećenje za mladog reprezentativca.

Interesovanje Rumuna za Kovačevića traje još od prošle sezone i sada je ta priča opet aktuelna. Mnogo toga će zavisiti i od večerašnjeg meča Steaue protiv Ludogoreca. Ako se Rumuni plasiraju u Ligu šampiona, dobiće finansijsku injekciju i Kovačević će im biti još neophodniji. Obeštećenje od 800.000 evra je ponuda koju će uprava Zvezde teško moći da odbije s obzirom na očajnu finansijsku situaciju u klubu. Problem je što Zvezdi ne ide cela suma jer je prilikom Kovačevićevog transfera iz Spartaka prošlog leta dogovoreno da subotički superligaš dobije 40 odsto sume od naredne prodaje beskompromisnog veziste.

Još bliži odlasku sa Marakane je iskusni vezista Goran Gogić koji je izgubio mesto u timu dolaskom novog trenera Lalatovića. Za razliku od Slaviše Stojanovića koji je imao veliko poverenje u Gogića, Lalatović ga ne vidi u planovima i gotovo je izvesno da će visoki vezista posle godinu dana napsutiti Zvezdu. Prvo se za njega interesovao subotički Spartaka, a sada su i dva izraelska kluba zainteresovana za mogućnost da angažuju Gogića

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar KovačevićFK Crvena zvezdaGoran GogićLiga 1RumunijaSrbijaSteauaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara