"Stepanović"
"Stepanović"

Stepanović: Zvezda nikada nije u krizi!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.08.14. | 17:14

"Jednom se igra na Marakani u sezoni, protiv šampiona koji će slaviti svoju titulu pred 30, 40, 50 hiljada ljudi", kaže trener Nišlija

StepanovićFudbaleri Radničkog iz Niša u subotu (19.30, Arena) stižu na Marakanu sa namerom da pokvare planirano slavlje Crvene zvezde, koje je u maju bilo odloženo zbog poplava. Nišlije se uzdaju u tradiciju koja kaže da su se crveno-beli uvek sapleli na premijeri Superlige, kao i to da će aktuelni šampion igrati u kombinovanom sastavu zbog problema sa licencom usled čega nisu mogli da registruju pojačanja.

Međutim, trener Dragoslav Stepanović poručuje da, bez obzira na sve okolnosti, neće biti nimalo lako otkinuti bod(ove) izrazitom favoritu.
“Crvena zvezda i Partizan su uvek najvažnije utakmice u sezoni. Prvo, svaki igrač može da isproba sebe na kom je nivou. Drugo, jednom se igra na Marakani u sezoni. Igramo protiv šampiona koji će slaviti svoju titulu pred 30, 40, 50 hiljada ljudi. To će pomoći i njima i nama. Rezultat je prva i najvažnija stvar”,  istakao je Stepanović.

Izabrane vesti

Iskusni trenerski vuk svestan je očekivanja.
“Ovde u Nišu sam prvi put u karijeri dobio aplauz i pre nego što sam počeo pripreme. To je bio znak šta se ovde očekuje, želja da napravimo ono što treba jer je Radnički veliki klub, treći na listi sa brojem navijača. Odlučio sam kako ćemo da igramo, ali neću da kažem. Nismo našli plejmejkera, ali nećemo da plačemo. Do kraja prelaznog roka ima još mesec dana. Imam igru koju sam u poslednje dve nedelje uvežbavao i to ćemo prikazati na Marakani”.

Stepanović dodaje da će Zvezda sigurno izaći sa timom koji je dostojan tog kluba.
“Za sada nisu definisali tim, ali očekujemo da izađu sa ekipom koja je igrala poslednje pripremne utakmice. Zvezda nikada nije u krizi i tako pripremam igrače. Crveno-beli su uvek bili i biće ekipa koja zna kako da igra na Marakani”, zaključio je Stepanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaRadnički NišDragoslav Stepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara