"Begović prva vest na sajtu Čelsija"
"Begović prva vest na sajtu Čelsija"

Šteta za tako dobrog golmana - Begović prihvatio da sedi na klupi Čelsija!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 13:16

Transfer vredan nešto više oid 11.000.000 evra. Ugovor na četiri godine

Begović prva vest na sajtu ČelsijaOdbijao je koliko je mogao, ali na kraju krajeva – najveći se ne odbijaju. Asmir Begović tako je popustio pred naletima Čelsija i prihvatio da karijeru nastavi na Stamford Bridžu, iako je jasno da mu pored nedodirljivog Tiba Kurtoe barem isprva sleduje sedenje na klupi.
"Veoma sam srećan što sam došao u Čelsi. Osećam da ovde mogu da napredujem i da postanem važan član Čelsijevog tima. Jedva čekam da se u sredu priključim novim saigračima i da krenemo na pripremnu turneju", kratko je rekao 28-godišnji reprezentativac BiH koji je bio starter na 105 od poslednjih 114 ligaških utakmica Stouka.

I po pravilu odlično obavljao svoj posao što nije ostalo neprimećeno ni na Stamfordu, pa je Čelsi za Begovića iskeširao 8.000.000 funti ili nešto više od 11.000.000 evra. Najveći ne brinu za male. Aktuelni šampion Engleske tako će u narednom periodu na raspolaganju imati dvojicu golmana koji svakako spadaju među pet najboljih u Premijer ligi.

Izabrane vesti

 Begović je potpisao ugovor na četiri godine i postao drugo letnje pojačanje Čelsija, koji je prethodno na pozajmicu iz Monaka doveo i Radamela Falkaa.

(FOTO:  screenshot, via chelseafc.com)


tagovi

StoukPremijer ligaprelazni rok 2015EvropaEngleskaČelsiAsmir Begović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara