"Keleči Iheanačo"
"Keleči Iheanačo"

Stiglo zeleno svetlo sa Etihada - Iheanačo i Hofenhajm

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 09:07

Ali još je rano da se otvori šampanjac

Keleči IheanačoGabrijel Žezus, pa Serhio Aguero, a sva je prilika da će Pep Gvardiola na leto dovedi još nekog špica. Uostalom, nije on čovek koji je opčinjen klasičnim devetkama. Znao je da igra i bez napadača. Keleči Iheanačo je jednostavno morao da prihvati: još jedna sezona u Mančester Sitiju - bačena sezona.

Pitanje je samo - gde ako ne na Etihadu?

Izabrane vesti

Prema informacijama iz rodne Nigerije Građani su Iheanačovim zastupnicima dali zeleno svetlo da pregovoraju o potencijalnoj selidbi u Hofenhajm, koji je ove sezone osigurao makar kvalifikacije za Ligu šampiona. Već je ostao bez Sebastijana Rudija i Niklasa Zulea, koji na leto idu u Bajern, a Nemci ne vole da se brukaju u Evropi, pa je Julijan Nagelsman krenuo da traži adekvatna pojačanja za kontinentalnu elitu.

Očigledno da ima ambiciozne planove. Iheanačo bi takođe profitirao, jer ga Gvardiola ne vidi u svom sistemu uprkos tome što je nigerijski napadač prilično efikasan u ono malo prilika kad dobije šansu. Sportski direktor Hofenhajma Aleksander Rozen dobio je zadatak. Siti je bio jasan: pozajmica ili prodaja, ali sa otkupnom klauzulom u ugovoru.

Hofenhajm nije jedini zainteresovan.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaKeleči IhenačoMančester SitiNemackaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara