""
""

Stiže Deda Mraz, odluči se - bog i sirotan u Napulju ili tajkun s klupe u Kini?

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.10.16. | 11:09

Čovek na koga je u proteklih godinu dana utrošeno blizu 80.000.000 evra ponovo pred selidbom...

Napoli uveliko traga za napadačem posle teške povrede Arkadijuša Milika koji se neće skoro vraćati na teren! Pominjali su se mnogi, ponajviše slobodni igrači poput Miroslava Klosea ili Didijea Drogbe koji završili kratkoročan posao, ali današnji Il Mesađero donosi prilično bombastičnu vest da Aurelijo de Laurentis ne želi privremena rešenja i da puca na Džeksona Martineza. Ni manje ni više.

Napoli bi tako ne samo zatvorio rupu zbog odsustva prvog golgetera, već bi po povratku Milika imao strašan napadački tandem. 

Izabrane vesti

Džekson Martinez, čovek na koga je u poslednjih godinu dana potrošeno blizu 80.000.000 evra (toliko su koštali njegovi transferi iz Porta u Atletiko, pa iz Atletika u Guangdžou) uopšte nije nemoguća misija, piše ovaj izvor, jer Kolumbijac je ekstremno nezadovoljan u Kini i pored plate od 12.000.000 evra. Martinez naime ne igra standardno, od dolaska zabeležio je samo devet nastupa i četiri gola, a u poslednjih desetak utakmica, kada se odlučivalo o tituli, Luis Felipe Skolari ga je držao na klupi. Zbog svega toga snažni golgeter je izgubio mesto i reprezentaciji, što je bila kap koja je prelila čašu.

Navodno, Martinez je raspoložen ta selidbu, ni Kinezi ne bi imali ništa protiv, pošto ih nije oduševio, tako da bi jedinu prepreku mogla da predstavlja plata igrača. Džeksonov pristanak na daleko manja primanja, čak se može reći više nego duplo manja, prvi je preduslov za početak pregovora sa Napolijem. Ako bi do dogovora došlo posao bi verovatno bio realizovan u januaru. Napolitanci nemaju problem sa finansijama, negde moraju da ulože preostali novac zarađen od Iguaina, što dodatno daje na verodostojnosti ovoj priči iz Il Mesađera

Inače, ovo nije prvi put da je Napoli zainteresovan za Martineza. De Laurentis ga je želeo i 2012, kada ga je preduhitrio Porto, a sada bi ozbiljan konkurent mogao da mu bude Milan, koji napad na Kolumbijca preko "kineske veze" najavljuje nedeljama unazad...


tagovi

Arkadijuš MilikDžekson MartinezEvropaItalijaKinaNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara