"Galvao u duelu sa Jojićem iz Partizana"
"Galvao u duelu sa Jojićem iz Partizana"

Stojadinović o Galvau: Nekorektno je pričati o novim igračima, dok stari ne primaju plate

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.01.13. | 13:55

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana potvrdio je da se crveno-beli interesuju za fudbalera Slobode, ali...

 

Galvao u duelu sa Jojićem iz PartizanaNakon definitivnog odustajanja Paritizana od angažovanja fudbalera Slobode Tijaga Galvaa, srpskim medijima je danas protutnjala vest da se u trku za angažovanje Brazilca ponovo uključila Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zoran Stojadinović potvrdio je da se crveno-beli interesuju za fudbalera Slobode, ali...
"Iskreno, interesovanje postoji, ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Bilo bi nekorektno prema momcima koji su u klubu da sada dovodimo igrače sa strane, a ovi stari ne primaju plate. Moramo prvo da sredimo situaciju u našoj kuci, pa tek onda da razmišljamo o pojačanjima", rekao je Stojadinović.

Stabilnost kluba je osnovni prioritet svih na Marakani.
"Potrudiću se da sadašnji igrači i oni koji dođu u budućnosti svakog prvog primaju platu. Lako je obećavati, ali ne bih voleo da i tom momku posle nekoliko meseci dugujemo. Moj osnovni cilj u narednih godinu dana biće da se klub stabilizuje", reako je Stojadinović.

Za ponedeljak od 18 časova zakazan je Upravni odbor Crvene zvezde na kojem će biti više reči oko angazovanja Tijaga Galvaa i Nikole Petkovića.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaTijago GalvaoZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara