"Goran Bunjevčević"
"Goran Bunjevčević"

Stojadinović: Odličan sam sa Kokezom i Tončevim…

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.10.17. | 14:35

O funkciji sportskog direktora FSS

Goran BunjevčevićGoran Bunjevčević izlazi iz srpske kuće fudbala, Zoran Stojadinović ulazi? Priča kruži gradom, ali Stojadinović, kome je nemanjena uloga sportskog direktora FSS, u izjavi za MOZZART Sport decidirano tvrdi da ni sa kim nije pričao o preuzimanju Bunjevčevićevog posla što bi gotovo sigurno bio uvod u smenu Slavoljuba Muslina sa mesta selektora.

Stojadinović ipak ne krije da je iz vremena u Zvezdi ostao u dobrim odnosima sa sada prvim čovekom FSS Slavišom Kokezom, pa i Ivicom Tončevim, koji doduše nije član Izvršnog odbora nacionalnog Saveza, a baš bi to telo trebalo da odlučuje o promenama na mestima bliskim A timu.
"Imam odlične odnose sa predsednikom Slavišom Kokezom i Ivicom Tončevim. Često se viđamo i razgovaramo o svim fudbalskim temama. Ali, do sada nismo pričali o mom potencijalnom angažmanu u reprezentaciji Srbije. Toliko mogu da kažem u ovom trenutku", rekao je Stojadinović, inače poznati fudbalski menadžer.

Izabrane vesti

Stojadinović menja Bunjevčevića kao uvod za Muslinovu smenu? Opcija je i stranac na klupi Orlova

Najuže rukovodstvo FSS na potezu. Sledeće nedelje se iz inostranstva vraćaju Muslin i Bunjevčević. Prvo treba sesti sa njima, potom će zasedati Izvršni odbor FSS. Pored Kokeze, članovi Odbora su Branko Stojaković, Novica Tončev, Goran Bunjevčević, Dragan Simović, Zoran Šćepanović, Goran Milanović, Marjan Rnić, Ivan Ristić, Janoš Žemberi, Saša Bajčetić, Dušan Mrakić, Dobrosav Bojović, Dragan Ilić, Dragiša Binić i Mladen Krstajić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FSSGoran BunjevčevićIvica Tončevfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSlaviša KokezaSlavoljub MuslinSrbijaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara