""
""

Stojadinović stigao u Švajcarsku bez pojačanja

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.13. | 17:41

„Tačno je da klub želi da angažuje još dva pojačanja, ali taj posao nije okončan“, rekao je direktor Crvene zvezde

 

Crvena zvezda je juče savladala Grashopers (1:0), sutra na Uren kupu igra protiv Bazela, a od danas je jača za Zorana Stojadinovića. Sportski direktor crveno-belih pridružio se ekipi u Švajcarskoj, međutim, još nema novosti ko bi u narednoj sezoni trebalo da bude štoper kluba sa Marakane. To je najdeficitarnija pozicija u trenutnom kadru srpskog viceprvaka, pa su u javnost dospela mnoga imena sa spiska želja, od kojih je poslednja Stiven Tiko.

Izabrane vesti

Stojadinović, ipak, uverava da posao oko angažovanja prvotimca portugalskog Navala nije završen.
Čitao sam i ja šta se piše, ali moram da kažem da novog igrača još uvek nemamo. Tačno je da klub želi da angažuje još dva pojačanja, ali taj posao nije okončan. Kad budemo imali bilo kakvu novost na tu temu obavestićemo javnost, do tada je nepotrebno komentarisati, jer se pojavljuje zaista mnogo imena“, rekao je Stojadinović, koji je iz Španije stigao u hotel „Ramada“, u Soloturnu.

Direktor Zvezde prokomentarisao je i aktuelnu fortmu ekipe, predvođenu Slavišom Stojanovićem.
Mislim da rad sa novim trenerom daje rezultat. Važno je da što pre okončamo aktivnosti u prelaznom roku, kako dolaske tako i eventualne odlaske da bi Stojanović imao uvid u igrački kadar koji će nositi Zvezdin dres naredne sezone. Evropska utakmica je blizu, a i šampionat počinje za mesec dana“, rekao je Zoran Stojadinović.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdapripreme 2013SrbijaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara