"Slaviša Stojanović"
"Slaviša Stojanović"

Stojanović: Imam pametnija posla nego da se bavim Anđusom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.13. | 12:59

Identitet "taksiste Miška" ostaje tajna

Slaviša StojanovićVeliku buru u javnosti izazvalo je priznanje kontroverznog voditelja Dejana Anđusa da je od novog trenera Crvene zvezde tražio 12.000 evra kao menadžersku proviziju zbog toga što mu je obezbedio dolazak u klub iz Ljutice Bogdana, ali Slaviša Stojanović ne želi da se dan pred početak takmičarske sezone bavi ničim drugim do fudbalom.

Zato je na konferenciji za novinare pred okršaj sa islandskom IB Vestmanejom vrlo škrto govorio o odnosu sa Anđusem i izvesnim "taksistom Miškom", na čiji je navodni predlog, koji je morao da aminuje i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić (?!), Stojanović pozvan u Beograd?
"Nisam gledao emisiju. Podignuta je prašina, ali Dejan Anđus od mene ništa lično nije tražio. U ovom trenutku imam mnogo pametnija posla nego da se time bavim", kratak je bio Stojanović, iako je i sam Anđus rekao da mu je tražio "ne 15.000, ali 12.000 evra, jer je to 10 odsto od 120.000".

Izabrane vesti

Dakle, prvoosumnjičeni je sada izvesni Miško takstista, koji je, prema rečima Anđusa, u hotelu "M" ugovorio dolazak Stojanovića u Zvezdu?
"Sve sam rekao što sam imao na tu temu", odbio je Stojanović da kaže da li poznaje Miška.

Scenario na nivou holivudskog trilera.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan AnđusMiško taksistaSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara