Stokilaš vodi u Ligu 1

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 09:43

Vikomb je drugi najefikasniji sastav u Ligi 2 sa 70 golova, a 23 odsto, odnosno 16 pogodaka delo su iskusnog Adebaja Akinfenve

Kada imate Adebaja Akinfenvu (36), onda su stvari mnogo lakše. Naročito ako ste član Lige 2. Vikomb je ove sezone jedan od najozbiljnijih ekipa za direktnu promociju u viši rang, a trenutno je tik ispod mesta koje garantuje ulazak u Ligu 1. Večeras Plavci gostuju Krouliju, u okviru 36. kola engleskog četvrtog ranga, i koji su u jesenjem delu sezone u novembru deklasirali kod kuće sa 4:0.

Vikomb je drugi najefikasniji sastav u ligi sa 70 golova, a 23 odsto, odnosno 16 pogodaka delo su iskusnog stokilaša Akinfenve. Pored toga, Vikomb je drugi najbolji gost, sa 32 osvojena od 54 mogućih bodova na strani. Najveći problem ekipe je porozna odbrana, koja je primila čak 52 gola.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Krouli je poslednjih mesec dana u lošoj formi, ali nema problema sa opstankom jer je na vreme stekao finu bodovnu zalihu. Strateg Crvenih, legendarni as Lidsa i Liverpula Hari Kjuel, raspolaže ekipom kojoj je svejedno da li igra kod kuće ili na strani, pošto ima gotovo identičan uspeh na oba bunjišta, ali je primetno da na svom stadionu prima malo golova.

Dakle, večeras ćemo imati priliku da vidimo jednu od najboljih domaćih defanziva protiv drugog najboljeg napada lige i drugog najboljeg gosta. Prednost dajemo gostima, jer se bore za viši rang. A golovi, pa ne treba ih očekivati previše...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2178 ENG 4 Crawley Town - Wycombe kmb X2&0-2 2,25
Ukupna kvota2,25

ENGLESKA 4 - 36. KOLO

Sreda
20.45: (3,35) Krouli (3,25) Vikomb (2,10)

*** Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Adebajo AkinfenvaKrouliVajkombsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara