""
""

Stop za Galatasaraj! Genčler osvojio bod protiv vicešampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.12.14. | 20:57

Genčlerbirligi sedmu utakmicu zaredom nije izgubio, u startnoj postavi tima iz Ankare trojica srpskih fudbalera

Stop za vicešampiona u Ankari! Fudbaleri Genčlerbirligija odigrali su večeras u Ankari nerešeno 1:1 protiv Galatasaraja u jednom od derbija 15. kola turske Superlige.  Na ovaj način Genčler je prekinuo niz gostiju od četiri pobede i ujedno nastavio sopstvenu seriju bez poraza koja se sada produžila na sedam mečeva.

Izabrane vesti

Nije dobro počelo za domaćina, pošto je trofejni istanbulski klub u 19. minutu došao do prednosti, posled dobrog kontranapada i asistencije Buruka Jilmaza koju je Emre Čolak preciznim udarcem pretvorio u lep pogodak.

Genčlerbirligi se nije predavao u nastavku utakmice, a nagrada za hrabar pristup došla je u 71. minutu, kada je Bogdan Stanču odlično reagovao na centaršut Berata Tosuna i glavom pogodio metu.

Sva trojica srpskih internacionalaca Radosav Petrović, Duško Tošić i Nemanja Tomić našla su se u starnoj postavi poznatog kluba iz Ankare. Tošić i Petrović odigrali su celu utakmicu, a bivši igrač Partizana zaradio je i žuti karton.

Nemanja Tomić igrao je do 70. minuta, kada je mesto na terenu u domaćem timu ustupio Tosunu, koji je samo minut kasnije namestio izjednačujući pogodak.


tagovi

GalatasarajgenčlerbirligiNemanja TomićRadosav PetrovićSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara