""
""

Štoper OFK Beograda o sukobu sa Partizanovim vezistom: Drinčiću, džaba si trčao!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.04.15. | 10:54

“Saigrači su kazali da je, kad sam išao ka tunelu, pokušao da me šutne! Promašio je, to nisam video", tvrdi fudbaler Romantičara

Fudbaleri Partizana slavili su protiv OFK Beograda sa 3:1 na stadionu na Vračaru, a jedan od detalja po završetku meča koji je privukao pažnju bio je verbalni sukob veziste crno-belih Nikole Drinčića i štopera Romantičara Milana Savića.

Izabrane vesti

Fudbaler OFK Beograda tvrdi da iskusnom vezisti Partizana nije dao nijedan razlog, niti povod za takvu reakciju.
“Bila je situacija u kojoj je Šaponjić šutnuo Antonova kada je bio bez lopte. Ušli su u konflikt i sve se odjednom smirilo. Drinčić se u tom momentu nalazio s druge strane terena i pretrčao je 50 metara da vidi šta se dešava. Samo sam kazao da je sve u redu i da trči za džabe, psovki nije bilo“, rekao je Savić za Sportski žurnal.

On je dodao i da mu je Drinčić rekao da će posle utakmice imati još svašta da mu kaže. Kada je sudija odsvirao kraj, Drinčić je krenuo ka njemu, ali ga je smirio Stefan Babović.
“Saigrači su kazali da je, kad sam išao ka tunelu, pokušao da me šutne! Promašio je, to nisam video. Uglavnom, mislim da mu ne priliči takvo ponašanje, ipak, ima i karijeru i godine“, dodao je Savić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanOFK BeogradNikola DrinčićMilan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara