"Zdravko Kuzmanović"
"Zdravko Kuzmanović"

Stramaćoni u akciji: Meta je Kuzmanović, problem plata od 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.05.16. | 13:54

Da li će srpski internacionalac zaigrati i u četvrtoj različitoj zemlji?

Zdravko KuzmanovićŠvajcarska, Nemačka, Italija, a možda od leta i - Grčka. Tamošnji mediji pišu da je trener Panatinaikosa Andrea Stramaćoni opasno zagrizao za Zdravka Kuzmanovića koga dobro poznaje pošto su od januara do maja 2013. godine sarađivali u Interu.

Kuzmanović je trenutno pod ugovorom sa Bazelom, ali je zbog neredovnih minuta na početku sezone u Švajcarskoj prolećni deo proveo na pozajmici u Udineuzeu. Na Friuliju je bio prilično standardan, pa verovatno ne mora da brine o ponudama.

Izabrane vesti

Stramaćoni je prvi krenuo u akciju i popularnog Kuza izdvojio kao prvog pika pred početak letnjeg prelaznog roka. Kontakt je navodno uspostavljen, Kuzmanović je, tvrde grčki mediji, načelno rad za obnovu saradnje sa mladim italijanskim strategom, ali je problem čvrst ugovor sa Bazelom. Ističe tek 2020. godine, a Kuzmanoviću donosi 1.000.000 po sezoni. Stoga bi rešenje moglo da bude u pozajmici.

Desi li se to, Kuzmanović će, barem koliko je nama poznato, postati tek treći Srbin u istoriji Panatinaikosa posle Borivoja Đorđevića 70-ih i Vladana Milojevića 90-ih godina prošlog veka. Panatinaikos je, za razliku od Olimpijakosa, tradicionalno više orijentisan na hrvatsko tržište, pa su u zelenom delu Atine, samo neke da pomenemo, loptu terali Asanović, Bišćan, Jarni, Galinović, Marić, Petrić, Pranjić, Šildenfeld, Zajec...

Stramaćoni je inače navodno stupio u kontakt i sa kolumbijskim napadačem iz Kaljarija Viktorom Ibarbom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zdravko KuzmanovićŠvajcarska 1Panatinaikosmeđunarodni fudbalGrčkaEvropaBazelAndrea Stramaćoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara