Stručnjak kaže: Samo jako na Eksiter!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 11:20

Dejvid Praton je na Skaj Sportu izanalizirao utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu 1

Vreme je za revanš! 

Izjednačena igra u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa engleske Lige 2 donela je i takav rezultat (0:0). Istina, Eksiter je u finišu imao dobru priliku da u revanš uđe s prednošću, ali je gol Džejdena Stoklija poništen zbog prekšraja. I sada je realno očekivati tesnu utakmicu, ali uz keca. 

Izabrane vesti

Eksiter planira da se vrati u treći rang nakon šest godina odsustva i nema sumnje da će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena.
"Mislim da svi znamo da će odluka pasti u drugom poluvremenu revanša. Često tako bude. Neophodno je da što duže budete u igri i potom zadate udarac", izjavio je Pol Tisdejl, koji je nakon odlaska Arsena Vengera iz Arsenala menadžer sa najdužim stažom u Engleskoj na klupi nekog kluba (u Eksiteru od 2006. godine), ali ovo bi mogla da bude njegova poslednja utakmica u Eksiteru, jer se spekuliše da se dogovorio sa MK Donsom. 

Fudbalere i stručni štab Linkolna ne napušta optimizam.
"To je to, idemo na sve ili ništa nakon prve utakmice koja je bila baš tesna. Nema sumnje da smo ove sezone napravili neverovatan pomak", rekao je šef struke gostiju Deni Kouli.

Kako bilo, kec nam je nekako najrealniji. Da ne budemo da se pravimo pametni, pročačkali smo i po britanskim medijima i videli da Dejvid Praton, nekadašnji fudbaler Notingem Foresta, Lidsa i Sautemptona, trenutno stručnjak za engleske niželigaše na Skaj Sportu, predviđa pobedu domaćih od 2:1.

ENGLESKA 4, PLEJ-OF, REVANŠ POLUFINALA /PRVI MEČ 0:0/ 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 2163 EN4PF Exeter - Lincoln City kmb 1&2-3 6,25
Ukupna kvota6,25

Foto: Action Images


tagovi

Engleska 4

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara