""
""

Štutgart otpustio trenera

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.18. | 09:51

Švabe traže način da podignu ekipu i prekinu slobodni pad...

Otkako je sredinom novembra priredio iznenađenje i tukao Borusiju iz Dortmunda, Štutgart je uspeo da osvoji samo četiri boda u Bundesligi, pa je jutrošnja odluka o smeni mladog trenera Hanesa Volfa (36) očekivana!  

Izabrane vesti

Stručnjaku koji je vratio Švabe u elitu glave je došao jučerašnji neuspeh protiv Šalkea pred domaćim navijačima, gde je bar do sada Štutgart imao dobar skor. Veliki problem bila su gostovanja, pošto je na deset mečeva osvojen samo jedan bod, ali očigledno da je naopako krenulo i na Mercedes Benc areni - tri poraza u četiri poslednja meča - tako da je uprava odlučila da reaguje dok se još ima vremena za popravke. 
"Razgovarali smo dugo noćas i došli do zaključka da je najbolje da se raziđemo. Bilo je jako emotivno, ali i detaljno... Potreban nam je novi podsticaj", rečeno u klupskom saopštenju. 

Štutgart do kraja meseca ima utakmice protiv Volfzburga i Augzburga na strani, odnosno Menhengladbaha i Ajntrahta kod kuće. Švabe su trenutno 15. na tabeli, sa trio boda više od Verdera koji je na poziciji koja vodi u baraž...

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaHanes VolfNemackaStutgart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara