Subotić iz Vojvodine prešao u Slovačku, u igri i procenti

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.08.18. | 10:17

Prvi inostrani angažman krilnog napadača

Iz Novog Sada u Slovačku. Doskorašnji levokrilni napadač Vojvodine, Nemanja Subotić (26) najnovije je pojačanje Šereda, trenutno trećeplasiranog tima na tabeli prvenstva Slovačke.

Ugovor je potpisan na godinu dana, a finansijski uslovi su takvi da klubu sa „Karađorđa“ sleduje 20 odsto od narednog transfera bivšeg fudbalera Bežanij i Dobanovaca, koji je lane za Lale dao šest i namestio pet golova na ukupno 36 utakmica.
Bio sam strpljiv, imao dosta ponuda iz raznih zemalja, ali sam se odlučio na ovaj korak, smatram da će biti odličan u mojoj karijeri, iako mi je prvi inostrani angažman. Siguran sam da neće biti i jedini. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da uz mene nije, pre svega moj prijatelj, a tek onda agent Aleksandar Vasiljević, koji mi je pomogao da izaberem najbolje mesto za napredak i dogovorio najbolje moguće uslove za mene“, predočio je Subotić, kome će prilagođavanje u Šeredu olakšati još jedan Srbin, Filip Pankarićan.

Izabrane vesti

Subotić je 13. fudbaler koji je ovog leta napustio Vojvodinu, a priliku za debi u klubu koji je proletos izborio plasman u slovačku elitu imaće možda već u subotu na gostovanju Žilini.


tagovi

Nemanja Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara