"Sudija Danilo Grujić iza Nikole Ninkovića u Suotici"
"Sudija Danilo Grujić iza Nikole Ninkovića u Suotici"

Subotičani hvale sudije: Bili su odlični, nisu podlegli pod uticaj Partizana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.12.13. | 18:30

''Sigurno ćemo se u zimskoj pauzi posvetiti dovođenju pojačanja za istorijsko osvajanje Kupa'', najavio izvršni direktor Spartaka Damir Džimović

 

Sudija Danilo Grujić iza Nikole Ninkovića u SuoticiDrugu godinu uzastopno Spartak je kost u grlu Partizana. U završnom kolu jesenjeg dela prvenstva 2012. Plavi golubovi su nadokandili dva gola zaostatka (2:2), a danas očitali lekciju crno-belima (2:0) i furioznim početkom izborili plasman u polufinale Kupa Srbije.
''Istorijska pobeda Spartaka’’, ushićen je Damir Džimović, izvršni direktor Subotičana. ''Tempirali smo formu za ovu utakmicu i kako smo i najavljivali, dali više od maksimuma. Ovo je za nas bila utakmica sezone. Poslednjih godina Spartak nije uspevao da prođe u polufinale a u poslednej dve godine je posle penala zaustavljen u četvrtfinalu''.

Izabrane vesti

Činjenica da je Spartak među četiri najbolje ekipe uticala je na porast ambicija.
''Kup je najlakši put za izlazak na evropsku scenu i cilj nam se ispunjava. Na proleće nas čeka dvomeč do finala, sigurno ćemo se u zimskoj pauzi posvetiti dovođenju pojačanja za istorijsko osvajanje Kupa. Želim da se zahvalim celom timu na požrtvovanju, nije bilo slabog mesta u ekipi. Nošeni podrškom sa tribina momci su pokazali izuzetnu motivaciju i srčanost na terenu, pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje''.

Džumović je apostrofirao sudijski tim, predvođen Danilom Grujićem iz Niša.
''Sudije su odlično vodile utakmicu, nisu podlegli uticaju igrača Partizana, koji su u jednom trenutku tražili nepostojeći kazneni udarac. Zahvaljujem šefu struke Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu na korektnom odnosu u minule dve utakmice i želim im svu sreću u nastavku šampionata'', rekao je izvršni direktor Spartaka.

Ovde pogledajte spornu situaciju iz kaznenog prostora Spartaka.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Damir DžumovićKup SrbijeSpartak Zlatibor vodaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara