"Vujović između Živina i Obradovića"
"Vujović između Živina i Obradovića"

Sudije sa derbija dobile 101.000 dinara!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.17. | 09:44

Majo Vujović nije kriv, kola se slomila na pomoćniku i dodatnom arbitru iza gola

Vujović između Živina i ObradovićaDerbi je bio i prošao, ali se o 153. okršaju večitih rivala i danas raspreda. Pričaće se dok je sveta i veka, jer je pogodak Gelora Kange za vođstvo Crvene zvezde 1:0 postignut posle velikog previda sudijskog tima, na čelu sa Majom Vujovićem.

Iako je od te utakmice prošlo devet dana, pristalice crveno i crno-belih i dalje imaju šta da kažu jednim durgima povodom detalja iz 34. minuta susreta na „Marakani“, s tim da su Večernje novosti otišle daleko iznad navijačih prepucavanja, otkrivajući koliko su zaradili arbitri pomenutog susreta.

Izabrane vesti

Zbirno, reč je o sumi od 101.000 dinara, koliko pripada petorici sudija iz tima Maja Vujovića.
Ovim redom: glavni sudija Majo Vujović 27.000, linijske sudije Svetozar Živin i Milan Šutulović po 22.000, dvojica sudija iza golova Srđan Obradović (morao da vidi sporni trenutak u 34. minutu) i Lazar Lukić po 10.000 dinara i četvrti sudija Srđan Milutinović 10.000 dinara“, pišu Novosti.

Mahač Svetozar ŽivinIsti izvor dodaje da ova računica nije konačna, jer na nju idu i putni troškovi, a podseća da Sudijska komisija u sastavu Đorđe Žutić, Mirko Simić i Milan Karadžić odlučila da Majo Vujović nije kriv - pa je već vodio meč Rad - Spartak u 26. rundi Superlige - dok pauze sleduje prvom pomoćniku Svetozaru Živinu i dodatnom sudiji iza gola, Srđanu Obradoviću.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrđan ObradovićSrbijaFK PartizanMajo VujovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara