Sudijska komisija se setila Mažića: Najbolji srpski arbitar ide u Niš

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.09.18. | 19:24

Milorad na Čairu, Aleksandar Vasić na Marakani

Posle tri kola pauze, vraća se Milorad Mažić na teren. Najbolji srpski arbitar delegiran je za glavnog delioca pravde derbi susreta desetog kola Superlige između Radničkog i Partizana, koji je na programu u Nišu, u nedelju od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1.

Ovo će biti tek drugi put od početka prvenstva da Mažić sudi prvenstvenu utakmicu u Srbiji, pošto je dosad vodio samo susret novosadskih klubova, Proletera i Vojvodine, na „Karađorđu“, u šestoj rundi. U međuvremenu je sudio u Evropi (kvalifikacije za Ligu šampiona, Benfika - PAOK) i Aziji (dva meča lige Saudijske Arabije), ali evo tek sad su se u Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije setili da bi učesnik poslednjeg Mundijala mogao da odsudi neki susret elitnog ranga u ovom našem fudbalu. Kakav god da je.

Izabrane vesti

A takav je da se pred svako kolo, bilo ko da igra, maltene priča ko su sudije. Otuda vreti pomenuti i da će duel lidera na tabeli Crvene zvezde i lučanske Mladosti (subota, 20.30, TV Arenasport 1) voditi Aleksandar Vasić iz Novog Žednika.

FOTO: Star sport


tagovi

Sudijska komisija FSSMilorad Mažić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara