""
""

Sudiju Vujovića čuvala policija

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.13. | 12:47

Incidenti po završetku utakmice Srpske lige „Beograd“, organi reda sprečili fizički nasrtaj nezadovoljnih navijača na arbitra meča PKB – Dorćol (1:1)

Burno je bilo u pretposlednjem kolu Srpske lige „Beograd“, posebno na meču u Padinskoj Skeli, gde su PKB i Doćol igrali za opstanak, ali se više od rezultata 1:1 govori o ružnim scenama posle meča. Tačnije, pokušaju fizičkog napada na glavnog sudiju Maja Vujovića iz Novog Sada, zvanično na listi Super lige, a za potrebe i usled značaja meča delegiranog za ovaj susret.

Arbitraža Vujovića je, prema opštim ocenama, bila korektna do 90. minuta, kad je lopta udarila u ruku jednog od fudbalera Dorćola, dok je stajao u šesnaestercu. Glavni sudija, ni njegov pomoćnik Krakanović nisu se oglasili, to je bio povod za žučne proteste fudbalera PKB-a, jer posle ovog remija imaju samo teoterske šanse da se spasu ispadanja u niži rang.

Izabrane vesti

Prema informacijama „Sportskog žurnala“, nekoliko ljutih navijača se po završetku meča zatrčalo ka sudijama, međutim, redari, delegat, komesar za bezbednost domaćina i pripadnici policije sprečili su napad na Maja Vujovića.
Nisam prisustvovao utakmici, ali sam dobio informacije da fizičkih kontakata nije bilo“, rekao je Bogdan Milićević, komesar za suđenje Srpske lige „Beograd“.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

beogradski fudbalfudbalincidentiMajo VujovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara