""
""

Sukuta-Pasu za spas sezone! Da li se Bohum izvukao sa dna?

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.03.14. | 15:21

U derbiju gornjeg dela tabele Karlsrue i Kajzerslautern odigrali su 2:2

Početak sezone nije bilo toliko loš, ali je period od polovine decembra do početka februara u agoniju bacio ekipu Bohuma, koja se našla u grčevitoj borbi za opstanak. Ipak, posle trijumfa nad Alenom pre četiri kola i sada protiv ekipe AUE minimalcem bivši član elite nemačkog fudbala je došao možda i do ključnih bodova u borbi za ostanak u Cvajti. 

Jedini gol na meču viđen je u 50. minutu susreta, kada je napadač Sukuta-Pasu matirao Manela i ponovo probudio nadu navijača, koja se lagano gasila posle serije očajnih rezultata. 

Izabrane vesti

Bohum sada ima šest bodova više u odnosu na Dinamo Drezden.

U derbiju gornjeg dela tabele Karlsrue i Kajzerslautern su odigrali 2:2 i tako došli u nezgodnu poziciju, s obzirom da remi ne odgovara ni jednima, ni drugima u borbi za treće mesto, koje vodi u plej-of fazu. Paderborn sada ima tri boda više u odnosu na Karlsrue, odnosno pet više od Đavola, uz utakmicu manje. 

Što se tiče same utakmice, viđena je sasvim uzbudljiva partija, posebno u drugom poluvremenu. Posle prvih 45 minuta domaćin je bio u vođstvu rezultatom 1:0, a strelac je bio Tores u 26. minutu. Ipak, u nastavku se to promenilo. Coler je zaigrao punim ritmom i već u 53. minutu doneo izjednačenje, da bi u 67. preokrenuo rezultat. 

Iako su se gosti odlično branili sve do samog kraja utakmice, Nazarov je iskoristio uspavanost protivničke odbrane, savladao Sipela i doneo bod svom timu.

CVAJTA – 28. kolo:

Petak:

Fortuna – Ingolštad 0:0

Sankt Pauli – Grojter Firt 2:2 (0:0)
/Šaten 66, Torant 85 – Reker 75, Azemi 76/

Dinamo Drezden – Sandhauzen 0:0

Subota:

Bohum – Ercgebirge Aue 1:0 (0:0)
/Sukuta-Pasu 50/

Karlsrue – Kajzerslautern 2:2 (1:0)
/Tores 26, Nazarov 89 - Coler 53, 67/

Nedelja:

13.30: FSV Frankfurt – Padeborn
13.30: Minhen 1860 – Keln
13.30: Arminija – Alen

Ponedeljak:

20.15: Union – Energi

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sukuta-PasuNemackaEvropaBundesliga 2Bohum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara