"Eraković u dresu reprezentacije"
"Eraković u dresu reprezentacije"

Superderbi na Adi: Zvezda 15/15! Dedijer dva gola za prvo mesto

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.17. | 13:11

Partizan će imati priliku za revanš u poslednjem kolu prvenstva

Eraković u dresu reprezentacijeSlavlje Crvene zvezde u večitom derbiju kadeta i tri razloga za radost na Marakani. Tim Nikole Puače je uzeo meru Partizanu, prestigao ga na tabeli i u na zimsku pauzu odlazi sa tri boda viška u odnosu na glavnog takmaca u borbi za titulu, koji je u šlageru sezone prvi potegao, ali nije imao dovoljno jakih aduta, pa je na terenu na Adi Ciganliji trijumfovao nominalni domaćin - 4:2 (1:1).

Junak susreta bio je Marko Dedijer, napadač crveno-belih, pošto je najpre izjednačio, a u drugom poluvremenu doneo prednost svom timu od 3:2. Osim njega, golove za „klasu 2001“ dali su Borisav Burmaz i Luka Velikić i utabali put ka 15. pobedi Zvezde u isto toliko kola.

Izabrane vesti

Sjajan derbi viđen je na terenu sa veštačkom travom, za šta se, između ostalog, postarao i Slobodan Stanojlović, koji je s pozicije levog krila mučio odbranu crveno-belih, dao dva gola za Partizan. Kao da je ekipi Slađana Šćepovića nedostajalo još raspoloženih igrača. Parni valjak je ostao na 14 pobeda iz 15 rundi, ali će u poslednjem kolu šampionata na svom terenu imati šansu za revanš.

Na ovaj način završen je prvi deo prvenstva u Kadetskoj ligi Srbije, međutim, organizator takmičenja je odlučio da iskoristi povoljne vremenske prilike i da prve dve prolećne runde prebaci u kalendarsku 2017.

KADETSKA LIGA SRBIJE, 15. KOLO

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 4:2 (1:1)
/Dedijer 25, 75, Burmaz 67, Velikić 82 - Stanojlović 10, 70/

Crvena zvezda: Krstović, Jankulov, Stajić, Ajdinović, Savić, Eraković, Velikić, Radovanović (Pupović), Burmaz, Jočić, Dedijer. Trener: Nikola Puača.

Partizan: Stepanović, Radmanović, Ćorković, Momčilović, Balaž, Pavlović, Stanojlović, Novaković, Štulić, Pavlović, Tejić. Trener: Slađan Šćepović.

TABELA:

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdakadetska liga SrbijeFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara