""
""

SUPERLIGAŠKA PIJACA: Još jedno zvučno pojačanje u Surdulici, Zemun doveo Jagoševog brata

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 08:37

I srpski klubovi aktivni na fudbalskom tržištu...

Fudbalska pijaca se odavno zahuktala u Evropi, a nisu pasivni ni domaći klubovi. Kontrolne utakmice i prebiranje po ne baš prebogatom domaćem tržištu glavne su aktivnosti u većini srpskih superligaša.

Izabrane vesti

Radnik iz Surdulice tako je recimo doveo nekoliko pojačanja prethodnih dana, ali najzvučnije je stiglo juče - Radoš Bulatović. Kako piše Sportski žurnal, doskorašnji štoper niškog Radničkog priključio se novim klupskim drugovima, baš kao i vezisti Rada i Novog Pazara - Nikola Dimitrijević i Miloš Plavšić.   

Ranije još Surduličani su obezbedili potpis nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Milana Purovića, koji je stigao iz Spartaka. Nemnja Arsenijević na koga Simo Krunić ne računa u nastupajućoj sezoni još nije pronašao novi angažman...
"Nemamo veliki broj igrača na raspolaganju. Pokušaćemo da se još pojačamo narednih dana. Uvek su u opticaju fudbaleri kojima propadne inostrani angažman", kratko je istakao Krunić.  

Pored Radnika aktivan je tokom vikenda bio i Zemun. Novi superligaš baš je u Surdulici pronašao pojačanje za poslednju liniju i to u liku rođenog brata Jagoša Vukovića - Slobodana. On je poslednjih šest meseci proveo u Radniku, a prethodno je igrao za Rad, Banat, Hajduk iz Kule, Novi Pazar... Fudbalski je prohodao u Crvenoj zvezdi. 

Uz Vukovića Zemun je pojačao i golman Voždovca Marko Milošević

(foto: MN Press)


tagovi

RadnikRadoš BulatovićSlobodan VukovićSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara