"Zoran Šćepanović"
"Zoran Šćepanović"

Šuška se po Novom Sadu: Promena u Vošinoj predsedničkoj fotelji?

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 21:37

Zoran Šćepanović ne želi da potvrdi, ali ni da demantuje istinitost informacije

Zoran ŠćepanovićDve godine i dva meseca na predsedničkoj funkciji u Vojvodini, dva puta plej-of Lige Evrope i sada - rastanak? Zoran Šćepanović bi, nezvanično se govori, uprkos odličnom startu sezone već u petak mogao da napusti fotelju na "Karađorđu". Glasina je do redakcije MOZZART Sporta došla sa nekoliko mesta, dok prvi čovek novosadske Stare dame nije želeo ni da potvrdi njenu istinitost, ali ni da je demantuje.
"Ne bih za sada da komentarišem, kada dođe vreme pričaću", kratko nam je rekao Šćepanović, koji je na mesto predsednika Vojvodine stigao juna 2014. godine.

U tom periodu na domaćoj sceni dva puta četvrto mesto, ali na evropskoj igre koje će se pamtiti i dva puta plasman u plej-of Lige Evrope. I taman što je Voša pod komandnom palicom Nenada Lalatovića uhvatila zalet i u prvenstvu, a klub dobio finansijsku podršku čak 17 kompanija - a možda i baš zbog toga? - moguća rokada na vrhu organizacione piramide.

Izabrane vesti

Šuška se da bi na mesto predsednika mogao da se vrati Vojislav Gajić,čovek koji je već bio na čelu novosadskog superligaša. Upravo tokom Gajićevog predsednikovanja Vojvodina je 2008.godine zabeležila najbolji plasman u poslednjih deset godina, kada je sezonu završila na drugom mestu iza Partizana. Postoje ljudi u Novomm Sadu koji smatraju da bi sa Gajićem na čelu Vojvodina mogla da postane ozbiljan pretendent za titulu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara