"Danijel Staridž i Pape Suare"
"Danijel Staridž i Pape Suare"

Sve je lakše kad je tu Staridž: Liverpul za devet minuta preokrenuo protiv Kristal Palasa, i dalje se bori za trofej (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.02.15. | 20:22

I plesni duel na Selhurst Parku, dete Mančestera ponovo postiglo gol protiv Crvenih

Danijel Staridž i Pape SuareLiverpulu je ostala samo jedna šansa da na kraju sezone podignu neki trofej, a to je FA kup, te Crvenima nikako nije bilo svejedno kada im je žreb dodelio Kristal Palas protiv kojeg imaju tri poraza u poslednjih pet utakmica, ali se Danijel Staridž vratio na teren te su gosti uspeli da pobede uprkos ranom golu Orlova – 1:2 (1:0).

Dete Mančester Junajteda Frejzer Kembel je u 17. minutu iskoristio nesigurnost odbrane Liverpula i postigao svoj četvrti gol protiv Crvenih, više nego protiv bilo kog drugog tima. A onda je zaigrao sa saigračem Dvajtom Gejlom.

Izabrane vesti

Liverpulu je pobeda očajnički bila potrebna, a na radost Brendana Rodžersa od početka je mogao da računa na Danijela Staridža i Englez je pokazao koliko je nedostajao ekipi pošto je u 49. minutu iskoristio odličnu loptu Džordona Hendersona preko odbrane domaćina i izjednačio. Naravno, gol je proslavio na njegov način – plesom, a pridružio mu se i Alberto Moreno.

To je bio njegov 10 gol u poslednjih 12 utakmica FA Kup koje je počeo od početka, a 10. asistencija engleskog veziste, te on sada ima barem četiri više asistencija od svih ostalih saigrača.

Englezi su bili spas Liverpula na ovom meču te je Adam Lalana samo devet minuta kasnije vrebao prilikom slobodnog udarca Marija Balotelija, iskoristio muke Žulijana Speronija i pokupio odbitak i poslao ga u mrežu.

Nada Crvenih i dalje traje...

FA KUP (1/8 finala)

Subota:

VBA - Vest Hem 4:0 (2:0)
/Ideje 20, 57, Morison 42, Berahino 72/

Blekburn – Stouk 4:1 (2:1)
/King, 36, 50, 55, Žestede 45+7 – Krauč 10/

Derbi – Reding 1:1 (0:0)
/Bent 61 – Robson Kanu 53/

Kristal Palas – Liverpul 1:2 (1:0)
/Kembel 15 – Staridž 49, Lalana 58/

Nedelja:

13.30: Aston Vila – Leister
15.30: Bredford – Sanderlend
17.00: Arsenal - Midlzbro

Ponedeljak:

20.45: Preston - Mančester junajted

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulKristal PalasFrejzer KembelFA kupEvropaEngleskaDanijel StaridžAdam Lalana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara