Sve je više ozbiljnih faca u Rusiji: Sinoć stigli Ronaldo i Mesi, danas Pogba i Van Marvajkovi Kenguri

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.06.18. | 19:15

Sutra će u Kalinjingradu biti i reprezentacija Srbije

Sve je više ozbiljnih faca u Rusiji. Reprezentacije polako pristižu, što je i očekivano s obzirom da su di starta Mundijala ostala još četiri dana, a sutra će put Kalinjingrada i reprezentacija Srbije.

Prvi su nogu povukli Iranci, koji su u Moskvu stigli još 5. juna, dva dana kasnije u Krasnodar su doputovali Španci, a juče su u glavnom gradu Rusije bili i Portugalci i Argentinci. Posebnu pažnju privukli su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, stim što je as Real Madrida odudarao specifičnom autfitom. U prvom planu su ovoga puta bile naočare za sunce.

Izabrane vesti

Argentina prvak sveta - kvota 10,00

Portugalija prvak sveta - kvota 30,00

Selekcija Fernanda Santoša odradila je danas trening u bazi u Kratovu u prisustvu brojnih navijača.

Između Portugalije i Argentine doputovala je i reprezentacija Saudijske Arabije, koja je smeštena u Sankt Peterburgu i prema očekivanjima privukla daleko manje pažne od daleko zvučnijih učesnika Mundijala. Slično je bio i sa Australijom, koju je u Kazanju predvodio nekadašnji selektor Holandije Bert van Marvajk. Danas su u Moskvu sletele i selekcija Perua, odnosno Francuske.

Australija prolazi grupu - kvota 4,00

Peru prolazi grupu - kvota 2,40

Francuska prvak sveta - kvota 7,70

Nacionalni tim koji predvodi Didije Dešan danas je pre polaska na let imala specijalan prijem kod predsednika države Emanuela Makrona. Trikolori imaju moćan tim i nalaze se među glavnim favoritima za osvajanje Svetskog prvenstva.

Svetsko prvenstvo u Rusiji počinje 14. juna utakmicom između Rusije i Saudijske Arabije.

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018Kristijano RonaldoLionel MesiBert van Marvijk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara