Sve za Ligu šampiona: Stojiljkoviću polomljen nos, protiv Salcburga sa maskom

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.08.18. | 10:50

„Sve ću da učinim da ne izostanem sa tog meča“, kaže Zvezdin napadač

Razmišljaju o Salcburgu, ali vidaju rane iz Trnave. Posledice „rukometnog“ duela protiv slovačkog prvaka i dalje su vidljive na Marakani. Fudbaleri Spartaka su prebili igrače Crvene zvezde „kao volove u kupusu“. Najgore je prošao napadač Nikola Stojiljković koji je zadobio frakturu nosne kosti.

Međutim, snažni napadač u razgovoru za Novosti je poručio da će biti spreman za utakmicu generacije.
„Kost je polomljena, ali me ne boli, tako da ću danas sa našim lekarima videti kako ćemo dalje. Ako ne bude bilo drugačijeg rešenja igraću sa maskom. Verujte mi da se uopšte ne obazirem na povredu, važna le Liga šampiona i sve ću učiniti da ne izostanem i da dam doprinos našem cilju“, poručio je Nikola Stojiljković za Novosti.

Izabrane vesti

Nekadašnji član Čukaričkog je stradao u duelu sa Totom u ranoj fazi meča.
„On je mene video, ja njega nisam. Da je hteo, mogao je da izbije loptu, a ne da me udari čelom u nos. Ovako nisam baš siguran da nije bilo namere“.

On je dodao da u životu nije igrao protiv prljavije ekipe.
U životu nisam video sličnu ekipu, nisu prezali ni od čega, tukli su kad god su stigli. Zato su utakmice bile ružne za gledanje. Jeam asistirao za pogodak, radio sve što je bilo potrebno, ali fudbalski ne mogu da budem zadovoljan igrom. Fudbala gotovo da nije bilo. Međutim, dobro je da smo u „tuči“ obezbedili jesen u Evropi“.

Protiv Salcburga će sve biti drugačije. Crveno-beli će za rivala možda imati i kvalitetniju ekipu, dovoljno iskusnu i dovoljno tehnički potkovanu.
„Konačno ćemo igrati fudbal. Salcburg je krštena ekipa. Imaju baš dobar tim. Slični su Borusiji iz Dortmunda. Igrali su polufinale Lige Evrope. Nećemo ih potceniti, ali ni preceniti“, dodao je Stojiljković.

(Foto crvenazvezda.fk)


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara