""
""

Svuda pođi u Svonsi ponovo dođi: Boni je na svom Libertiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 23:55

“Uzbuđen sam što se vraćam nazad u svoju kuću”, poručio iskusni napadač

Obrni, okreni – Vilfridu Boniju je dres Svonsija suđen! Snažni napadač, koji je sa Libertija otišao u Mamčester Siti na zimu 2015. godine za 32.300.000 evra, vratio se nazad u dres popularnih Labudova.

Izabrane vesti

Iako je tada stigao kao veliko pojačanje, napadač iz Obale Slonovače bio je veliko razočaranje Građana, postigao je svega 10 golova na 46 utakmica u svim takmičenjima, a nije se proslavio ni prošle sezone na pozajmici u Stouku.

Večeras je sve završeno nešto više od pola sata pre zatvaranja fudbalske pijace, veruje se da je transfer iznosio oko 13.000.000 evra, a Boni je fotografiju sa potpisivanja ugovora sa velikim oduševljenjem okačio na društvene mreže.
“Hvala navijačima Mančester Sitija i Stouka za podršku. Mnogo ste mi pomogli u poslednjih nekoliko godina. Uzbuđen sam što se vraćam nazad u Svonsi, svoju kuću”, rekao je Boni.

Iskusnom golgeteru je prvi tim u Evropi bila Sparta iz Praga, potom ga je kupio Vitese za 4.000.000 evra, da bi na Liberti u julu 2013. godine stigao za 16.000.000. Ta cifra je godinu i po dana kasnije udvostručena.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vilfrid BoniPremijer ligaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara