"Škodran Mustafi"
"Škodran Mustafi"

Tata nudi sina Kralju ili istinsko interesovanje: Real zvao Mustafija?

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.06.15. | 18:47

“Da, razgovarali smo telefonom“, kaže Kujtim Mustafi, otac vrsnog fudbalera Valensije u čijem ugovoru stoji i klauzula po kojoj njegova sloboda košta čak 50.000.000 evra!

Škodran MustafiMnogi su se – priznajemo i mi - začudili kada su na spisku reprezentacije Nemačke za Mundijal u Brazilu pročitali ime Škodrana Mustafija, ali 23-godišnji defanzivac nije se slučajno obreo u taboru svetskog šampiona. Doprineo je osvajanju naslova planetarnog prvaka u međuvremenu se za 8.000.000 preselio iz Đenove u Valensiju, a samo 12 meseci kasnije mogao bi da napravi još jedan džinovski iskorak. Pirineji naime bruje o navodnom interesovanju Reala za njegove usluge.

Deluje pomalo neverovatno, ali ko je gledao Mustafija u dresu Valensije, pre toga i Sampa, video je da u pitanju nije nikakav menadžerski igrač, već izuzetan potencijal. Da li baš za Real teško je reći, ali njegov otac Kujtim tvrdi da je primio poziv sa stadiona Santjago Bernabeu.
"Tačno je – razgovarali smo telefonom. Prvi put još prošle sezone. Real je ogroman klub i lagao bih kada bih rekao da ne bih bio ponosan da mi sin završi u Madridu", rekao je Kujtim Mustafi za madridski As, dok je menadžer mladog štopera Ali Bulut za nemački Bild potvrdio da kontakti postoje.
"Bilo je toga, raspitivanja. Ali ne daljih razgovora niti nečeg zvaničnog".

Izabrane vesti

Pod pretpostavkom da Kujtim Mustafi i Ali Bulut nisu ovo govorili sa jedinom namerom da se javno ponude Realu već da je sve ovo tačno problem bi mogla da predstavlja činjenica da Škodranov ugovor sa Slepim miševima traje do 2019. godine i da je njima sloboda za nemačkog reprezentativca albaskih korena (Mustafijevi su iz makedonskih Čajli) propisana na astronomskih 50.000.000 evra zbog kojih bi se i u Madridu zamislili.

Pod uslovom da Serhio Ramos ipak ode u Mančester junajted – što je na vrlo dugačkom štapu - na Bernabeu će morati da potraže alternativno rešenje. Da li će to biti baš Mustafi? Bilo bi neočekivano, ne i nemoguće.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaŠkodran MustafiReal MadridPrimeraprelazni rok 2015Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara