"Kristijan Teljo"
"Kristijan Teljo"

Teljo odbio novi ugovor sa Barselonom

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.13. | 17:10

Španski napadač nezadovoljan minutažom u klubu

Kristijan Teljo

Kristijan Teljo, povremeni prvotimac Barselone, ne može da se pomiri sa tim što dobija tako malo vremena u igri, a dovođenje Nejmara još više je povećalo konkurenciju u napadu. Veliko interesovanje evropskih klubova za španskim fudbalerom navelo je Barselonu da poveća klauzulu u ugovoru ovog igrača sa 10 miliona na 18 miliona evra, što je Teljo bez razmišljanja odbio.

Izabrane vesti

Iako je praksa u katalonskom klubu bila da se klauzula povećava u srazmeri sa brojem minuta provedenih u igri, ovog puta to je prekršeno zbog ogromnog interesovanja klubova među kojima su Atletiko Madrid i Liverpul. Situacija u kojoj se nalazi napadač koji je prošao sve selekcije španske nacionalne selekcije nije ni malo jednostavna. Dolazak Nejmara, ali i glasine o dovođenju još jednog napadača u redove Katalonaca ne ulivaju poverenje da će Teljo izboriti minutažu u prvom timu, a opet sa druge strane postoji otvorena ponuda Liverpula.

Narednih dana sportski direktor španskog šampiona Andoni Zubizareta i potpredsednik Đozep Marija Bartomeu razgovaraće sa Teljovim menadžerom kako bi odlučili o budućnosti ovog igrača.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaKristijan TeljoPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara