"Tepić u dresu reprezentacije Srbije"
"Tepić u dresu reprezentacije Srbije"

Tepić novajlija u Partizanu? Ma hajte molim vas

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.12.13. | 17:20

"Ne osećam se tako", kaže povratnik u tabor crno-belih, iako priznaje da se mnogo toga promenilo otkako je pre četiri sezone napustio srpskog šampiona

Tepić u dresu reprezentacije SrbijeČetiri godine su prošle otkako je Milenko Tepić otišao iz Partizana u potrazi za internacionalnom karijerom, mnogo toga se promenilo u crno-belom taboru, ali ne i utisak srpskog reprezentativca da se u timu Duška Vujoševića oseća kao kod kuće.
"Ovo je peta godina da nisam u Partizanu, mnogo toga se promenilo, nijedan od igrača koji je bio tu kada sam odlazio sada nije u timu. Ipak, ne osećam se kao novajlija u klubu, jer poznat mi je sistem rada", rekao je Tepić novinarima na promociji novogodišnjeg kalendara crno-belih.

Tepić je posle Partizana igrao za Panatinikos, Kahasol i litvanski Lijetuvos Ritas, ali nije uspeo da ponovi izdanja iz Partizana, pa je odlučio da se u toku ove sezone vrati u crno-bele.
"Sada sam stariji i iskusniji, tražiću svoju ulogu u timu. Trudiću se da pomognem ekipi što je moguće više. Ovde smo svi zbog istog cilja, a to je da ostvarimo rezultate koje Partizan godinama postiže", kaže Tepić i odbacuje glasine da će kao "starosedelac" imati popust kod trener Vujoševića.

Izabrane vesti

Uostalom, on je i poznat po strogoj disciplini i tome što je u Partizanu uvek uspevao da izvuče maksimum iz igrača. Kao što je učinio i ove sezone u kojoj su crno-beli dogurali do TOP 16 faze Evrolige u  kojoj će Partizan igrati u Grupi F protiv madridskog Reala, moskovskog CSKA, Galatasaraja, Bajerna, Žalgirisa, Makabija i Lokomotive.
"Moramo da budemo oprezni, ne smemo da podlegnemo pritisku i očekivanjima publike i navijača. Posle dve godine igramo Top 16, u grupi smo sa madridskim Realom, koji još ne zna za poraz u elitnom takmičenju, što je dodatni izazov i novo iskustvo za nas", rekao je jedan od nosilaca igre crno-belih Bogdan Bogdanović.

Šta god crno-beli učinili, neće se obrukati, a ono što su postigli u 2013. već je dovoljan razlog za pohvale.
"Iza nas je uspešna godina, osvojili smo dve titule u Jadranskoj ligi i domaćem prvenstvu. Godinu smo završili na najbolji mogući način, plasmanom u Top 16 fazu. Očekujemo mnogo u sledećoj godini. Momci su izborili još 14 utakmica u Evroligi, od čega će se sedam igrati u Areni", podsetio je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad, koji je za Novu godinu igračima poželeo mnogo zdravlja i brz oporavak za povređene Lea Vestermana i Davisa Bertansa.

Prvi meč u Top 16 fazi Evrolige crno-beli će odigrati protiv madridskog Reala 2. januara, u Beogradskoj areni.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogdan BogdanovićEvroligaJadranska ligaMilenko TepićMlađan ŠilobadFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara