""
""

Teri odgovorio na Sevidžove prozivke: Ne dotiču me kritike loših igrača, koji nisu ni imali karijeru

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.15. | 15:50

"Kompletan tim je uz Žozea Murinja"

Kapiten Čelsija i jedan od najiskusnijih igrača u sastavu kluba iz Zapadnog Londona istakao je da kompletan tim stoji uz Žozea Murinja i pruža mu maksimalnu podršku, uprkos pričama brojnih medija da među igrača vlada revolt prema portugalskom stručnjaku. Legendarni štoper istakao je da se ekipa nalazi u lošem naletu forme i da veruje da Čelsi može da se podigne i završi sezonu na pravi način. 
"Tokom cele svoje karijere nikada nisam čuo nijednog igrača da je tako nešto prokomentarisao. Bez obzira na to da li su stvari loše ili katastrofalne, uvek smo kao tim držali sastanke i razgovarali o problemima. Kada se takve situacije događaju svima teško pada jer se svi borimo za isti cilj. Video sam reakcije svojih saigrača i znam da niko tako nešto nije rekao. Kada bi se stvarno desilo da tako nešto neko kaže, ne bi bilo dobro", smatra 34-godišnji kapiten. 

Izabrane vesti

Uprkos brojnim kritikama koje trpi klub, Džon Teri se i sam našao na meti brojnih udara, a poslednji u nizu bio je stručni konsultant i nekadašnji fudbaler Robi Sevidž. Međutim, Teri ističe da ga njegovi komentari uopšte ne dotiču.
„Bio sam kritikovan, od pojedinih osoba i igrača, legendi na koje sam se ugledao i sa kojima sam igrao. Kritikovali su me igrači poput Rija Ferdinanda, Džejmija Karagera i Gerija Nevila, najboljih igrača sa kojima sam morao da se suočim. I uvek sam sa velikim poštovanjem prihvatao njihove kritike. A kada govorimo o ostalima, ne razmišljam tako. Kada me kritikuju igrači koji nisu imali karijeru, koji su igrali jako loše, kao na primer Robi Sevidž, onda ne obraćam pažnju na to. Nekoliko puta me je potkačio“, rekao je Teri i nastavio:
„Sve komentare treba da prihvatiš i kao fudbaler i kao osoba. I uvek ću prihvatiti ono što mi kažu Rio, Karager, Nevil, po ceo dan ako treba. Ali, od ostalih, ne“, završio je prekaljeni štoper. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Robi SevidžPremijer ligaEvropaEngleskaDžon TeriČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara