Fatih Terim
Fatih Terim

Terimova mašina preskočila Ahisar

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.18. | 20:19

Galata bez greške u prvom meču polufinala Kupa Turske

Galatasaraj je po svoj prilici završio posao oko plasmana u finale Kupa Turske pošto je kao gost u prvom meču polufinala savladao Ahisar sa 2:1.

Bez obzira na činjenicu da su posle lepe akcije i pogotka Selezneva u 19. minutu domaći fudbaleri došli do vođstva, olako su dozvolili izabranicima Fatiha Terima da se vrate u život. Oba gola domaćini su primili iz prekida, a onaj za izjednačenje u 21. minutu, koji je postigao defanzivac Galate Ahmet Čalik, i te kako ide na dušu golmanu domaćih Ozturku koji je izleteo u prazno i promašio loptu.

Izabrane vesti

Nije loše igrao Ahisar na ovom meču, napadao je u većem delu utakmice, ali se favorizovana Galata dobro i oragnizovano branila.

Gostujući trener je u finišu poslao na teren i iskusnog napadača Gomisa, a upravo on je u čestvovao u akciji iz koje istanbulski tim došao do kornera. Igrao se 88. minut, jedan fudbaler Galate je majstorski zavrnuo loptu iz korenera, a ona pala na glavu Sinanu Gumušu koji ove sezone pogađa samo u kupu i koji je postavio konačnih 2:1 za turskog velikana.

Revanš meč ovih rivala na programu je 18. aprila u Istanbulu.

Foto: Action Images


tagovi

Fatih TerimKup Turske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara