""
""

Tešeira ljut na upravu Šahtjora: Pustite me u Liverpul!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.16. | 19:29

"Verujem bi prelazak na Ostrvo bio najbolji potez za moju karijeru. Hoću da idem, ali sve je na predsedniku Ahmetovu“, poručio je Brazilac

Aleks Tešeira, sva je prilika ove zime neće obući dres engleskog Liverpula. Prekid pregovora Šahtjora i Liverpula naljutio je brazilskog fudbalera koji očigledno po svaku cenu želi na Enfild.

Izabrane vesti

Do prekida na vezama došlo je jer Šahtjor traži 45.000.000 evra, a Liverpul nudi 14.000.000 evra manje. Tešeira je zatražio od svog menadžera da učini sve kako bi mu omogućio transfer.
“Šahtjor je od Liverpula dobio jednu zvaničnu ponudu i ona je odbijena. Ne znam iz kog razloga, jer je bila odlična. Naravno da je to frustrirajuće za mene. Trener i predsednik Šahtjora su doneli takvu odluku. Sada samo čekam i trudim se da budem strpljiv“, rekao je Tešeira, a prenosi britanski Gardijan.

NIŠTA OD DOLASKA NA ENFILD: TEŠEIRA OSTAJE U ŠAHTJORU DO KRAJA SEZONE

Tešeira je u dosadašnjem toku sezone za Šahtjor odigrao 25 utakmica i dao 26 golova.
“Liverpul je veliki klub, za njega su igrali mnogi asovi. Bila bi čast nositi taj dres. Znam da moj menadžer još uvek pokušava da mi omogući prelazak u Liverpul“, kazao je on.

Tešeiri je ovo već šesta sezona koju igra u dresu ukrajinskog giganta.
“Od svoje 10 godine nisam igrao zajedno sa Kutinjom. Bilo bi sjajno da ponovo budemo u istom timu. Premijer liga je najbolja na svetu. Verujem bi prelazak na Ostrvo bio najbolji potez za moju karijeru. Hoću da idem, ali sve je na predsedniku Ahmetovu“, zaključio je Brazilac.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Facebook stranici

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Zimski prelazni rok 2016UkrajinaŠahtjorPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara