Tevez optužuje: Niko od igrača Rivera nije došao da vidi kako smo!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 22:48

Napadač Boke ističa da su naterani da izađu na teren i odigraju revanš finala Kupa Libertadores

Uprkos napadu navijača Rivera na autobus sa igračima Boke Juniors, revanš utakmica finača Kopa Libertadores bi ipak trebalo da se odigra na stadionu Monumental, ali su fudbaleri gostiju Karlos Tevez i Fernando Gago izašli pred novinare i jasno im stavili do znanja da su naterani da istrče na teren iako nisu u potpunosti sposobni za tako nešto.
“Nismo u stanju da igramo, ali nas teraju. Trojica ili četvorica igrača su povređena. Samo želimo da obavestimo naše porodice da smo u redu, jer ne možemo da komuniciramo”, rekao je Tevez u dahu i nastavio:
“Imao sam iskustvo sa suzavcem dok sam igrao u inostranstvu. A video sam i da su igrači Rivera rekli da na prethodnom derbiju kada je bilo incidenata nijedan od fudbalera Boke nije došao da proveri kako su. Istina je da danas nijedan od fudbalera Rivera nije stigao kod nas u posetu da vidi šta se dešava”, dodao je napadač Boke.

Njegov saigrač i vezista Fernando Gago delovalo je potpuno šokirano celom situacijom.
“Kada je bačen suzavac, dobio sam alergijsku reakciju. Izgleda da sada nemamo izbora, moramo da igramo”, objasnio je on.

Izabrane vesti

Foto: Printscreen


tagovi

Boka juniorsRiver PlejtKarlos TevezFernando Gago

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara