Težak raspored iza Pitsburga

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 14:44

Pingvini u noći između srede i četvrtka dočekuju Edmonton

Kada doživite četiri poraza u poslednjih pet utakmica, jasno je da se ne nalazite u sjajnom raspoloženju. To je priča Pitsburga i Edmontona, koji u noći između srede i četvrtka ukrštaju koplja u okviru NHL-a (02.00).

Bez obzira na slabe rezultate u proteklih nekoliko kola domaćin se i dalje nalazi u sredini tabele i u igri je za doigravanje, dok je gost stacioniran u donjem delu, međutim, još ima šansu da izbori plasman među osam najboljih.

Izabrane vesti

Posle fantastičnog niza i deset pobeda u 11 odigranih susreta Pitsburg je krajem prošlog meseca počeo da pruža mnogo slabije partije. U prethondih 12 utakmica Pingvinsi su ostvarili samo četiri pobede i to najbolje pokazuje u kakvoj se trenutno formi nalaze. Treba istaći da je Pitsburg u poslednje vreme imao težak raspored, jer je gostovao ekipama iz samog vrha tabele. Minula tri meča Pingvini su odigrali na gostovanju i sada se vraćaju u svoju dvoranu gde ih očekuju tri lakša protivnika, ako ćemo suditi prema poziciji na tabeli. U narednom kolu ugostiće Edmonton, s kojim imaju odličan skor s obzirom na to da su u poslednjih pet međusobnih susreta ostvarili isto toliko pobeda. Nisu loše igrali kod kuće u zadnje vreme, što potvrđuje i šest pobeda iz devet utakmica.

Bez obzira što se nalazi na 13. poziciji i što ima samo dva boda više od fenjeraša Anahajma, Edmonton još ima šanse da na kraju ligaškog dela izbori plej-of. Ove sezone Zapadna konferencija je veoma uzbudljiva i interesantna, a najbolji dokaz za to je bodovna razlika između osmoplasirane Minesote i poslednjeplasiranih Daksa koja iznosi samo osam bodova. Igrači Ojlersa u prethodnih osam utakmica zabeležili su samo jednu pobedu i nije nikakvo čudo što se nalaze na samom začelju Zapadne konferencije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 02:00 8013 NHL Pittsburgh - Edmonton ki 1 1,80
Ukupna kvota1,80

NHL

Četvrtak
02.00: (1,80) Pitsburg (3,90) Edmonton (3,70)
04.30: (2,40) Anahajm (3,80) Vankuver (2,40)

*** kvote su podložne promenama

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

Foto: Reuters


tagovi

NHLhokej na leduPitsburg PingvinsEdmonton Ojlerssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara