Tim Lebron vs Tim Janis - poznate Ol star petorke, ne i sastavi! Nema Jokića i Dončića, ko da dočeka Draft...

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.01.19. | 08:59

Podsetimo, timovi se više ne određuju po konferenciji u kojoj su igrači, već kapiteni i treneri biraju, bez ograničenja

Promena tima, ali i konferencije suštinski nije ništa promenila u Ol star statusu Lebrona Džejmsa, pošto je zajedno sa Janisom Adetokunbom izabran za kapitena na predstojećoj utakmici najvećih zvezda NBA lige u Šarlotu 17. februara! 

Uz kapitene dva tima određene su i startne petorke, ali ne i kako će one izgledati! Podsetimo, Lebron Džejms i Janis Adetokunbo imaće mogućnost da biraju svoje petorke bez obzira na konferenciju u kojoj igraju na Ol star Draftu koji će biti održan 7. februara. Dakle, bez ograničenja. U drugom krugu Drafta treneri dva tima biraće rezerve iz kruga od 14 igrača, a njihov sastav biće otkriven 31. januara. 

Izabrane vesti

Uz Lebrona Džejmsa sa Zapada su u startnih pet izabrani Stef Kari, Kevin Durant, Pol Džordž i Džejms Harden, dok su na Istoku uz Janisa Adetokunba još i Kavaj Lenard, Kajri Irving, Džoel Embid i Kemba Voker. Prošle godine su Adetokunbo, Embid i Irving bili starteri za Istok, dok su Lebron i Džordž ušli u društvo starosedelaca Karija, Duranta i Hardena. Naravno, Šarlot će svim srcem navijati za tim u kojem bude bio Kemba Voker, kome je uručena velika čast da bude starter na Ol star utakmici. 

Lebron Džejms se, inače, petnaesti put zaredom pojavljuje na susretu najvećih zvezda svetske košarke, isto toliko puta je i starter, čime se izjednačio s Kobijem Brajantom

Podsetimo, startne petorke birane su na osnovu glasova navijača, novinara i igrača. Isti princip uzima se u obzir i kada se bude sužavao krug za 14 rezervista na obe strane.  

Foto: NBA.com


tagovi

Lebron DžejmsStef KariPol DžordžKevin DurantDžejms HardenJanis AdetokunboKajri IrvingDžoel EmbidKavaj LenardKemba VokerNBA Ol star utakmicaNBA Ol star vikend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara