""
""

Tipično vengerovski: Arsenal našao špica u Nemačkoj (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.03.14. | 08:30

Josip Drmić bi na leto trebalo da se preseli na Emirate, za osam miliona funti

Nije uspeo da privoli Julijana Drakslera, pa se okrenuo Maksimilijanu Arondlu, ali vezista Volfsburga, sva je prilika, neće biti jedini fudbaler iz nemačkog prvenstva koga Arsen Venger planira da dovede u Arsenal narednog leta. Kako prenose najuticajniji ostrvski mediji, menadžer Tobdžija je na dobrom putu da obezbedi potpis Josipa Drmića, napadača Nirnberga, koji ove sezone blista u dresu kluba iz Bavarske.

Prema pisanju Dejli mejla, francuski stručnjak ponudiće Nemcima osam miliona funti, što bi trebalo da bude dovoljno da dovede hrvatskog špica i tako pojača konkurenciju Olivijeu Žiruu ili makar malo rastereti francuskog napadača, jedinog autentičnog navalnog igrača Arsenala, koji je maltene celu sezonu izneo sam na leđima.

Izabrane vesti

Vest o svew izvesnijem transferu Drmića nemačkim medijima je potvrdio i legendarni Lotar Mateus, koji je u živom programu rekao da će Josip od leta igrati za Arsenal.

Inače, Josip Drmić je drugi strelac Bundeslige, postigao je 14 golova, samo jedan manje od prve puške, Marija Mandžukića, a njegov eventualni dolazak na Emirate ostrvska štampa već je proglasila „tipičnom vengerovskom kupovinom“ (u prevodu – za male pare dovešće ne toliko poznatog igrača) smatrajući da Arsenal odavno nije doveo špica top klase. Što se, između ostalog, odrazilo i na rezultate.

Drmić je poreklom Hrvat, rođen u švajcarskom Lahenu, a posle četiri godine staža u Lucernu preselio se u Nirnberg. Reprezentativac je Švajcarske i sa tom reprezentacijom učestvovaće na Prvenstvu sveta u Brazilu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNirnbergJosip DrmićEvropaEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara