Titula ne menja vlasnika, ali ko će u Ligu šampiona?

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.03.18. | 08:35

Četiri ekipe bore se za drugo mesto

Uzbudljivo će biti u finišu prve lige Tunisa, uprkos tome što je Esperans na korak od odbrane trona. Za jedinu preostalu vizu, odnosno plasman u afričku Ligu šampiona boriće se četiri ekipe (Etoal, Klub Afrikan, Sfaksijen i Monastir), a utešnu nagradu za trećeplasiranog predstavljaće učešće u Kupu konfederacija.

Raspored u 20. kolu je takav da Klub Afrikan ima sjajnu priliku da pretekne Etoal Sahel na drugoj poziciji, budući da igra protiv fenjeraša Zarzisa, dok Etoal gostuje još jednom konkurentu za drugo mesto - Sfaksijenu.

Izabrane vesti

Klub Afrikan je u seriji u šest uzastopnih pobeda (samo jednom nije postigao dva ili više golova), a nedavno je posle produžetka stigao i do četvrtfinala kupa, pa u odličnom raspoloženju dočekuje meč sa Zarzisom koji je na četiri poslednja "izleta" na severu zemlje osvajao bod. Međutim, za razliku od prethodnih godina, sada je razlika evidentna i sve osim laganog keca bilo bi veliko iznenađenje.

Što se gore pomenutog duela između Sfaksijena i Etoala tiče, pametno bi ga bilo izbeći i umesto njega na tiket uvrstiti jedinu preostalu utakmicu u tunišanskoj ligi, Kajruan - Ben Gardane. I jedni i drugi često igraju mečeve sa dva ili tri gola, a tip 2-3 zaokružen je i na četiri od ukupno pet međusobnih. Kvota množi ulog skoro duplo, pa nema razloga da ne probate...

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeTunissportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara