""
""

Tivoli za kraj regionalnog putovanja

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.03.16. | 14:02

"Protekla sedmica bila je vrlo turbulenta za naš klub. I to na više nivoa. U Ljubljanu putujemo sa svojim planovima a sigurno je i da Olimpija ima svoje. Radosni smo zbog ponovnog susreta sa našim navijačima iz Slovenije i okolnih zemalja", rekao je Aleksandar Džikić

Košarkaši Partizana u nedelju ujutru otputovali su za Ljubljanu, gde ih u ponedeljak od 18 časova očekuje meč poslednjeg kola ABA lige.

Izabrane vesti

Partizan nema rezultatski imperativ u ovom meču, za razliku od domaćina koji teoretski još uvek može da ispadne iz regionalnog takmičenja, ali izabranici Aleksandra Džikića žele na najbolji način da završe ovaj deo sezone.
"Protekla sedmica bila je vrlo turbulenta za naš klub. I to na više nivoa. U Ljubljanu putujemo sa svojim planovima a sigurno je i da Olimpija ima svoje. Radosni smo zbog ponovnog susreta sa našim navijačima iz Slovenije i okolnih zemalja. Unapred im hvala za podršku", istakao je Džikić.

Veliku borbu u Sloveniji najavljuje i iskusni Čedomir Vitkovac.
"Idemo u Ljubljanu sa željom da poslednji meč u ovom delu sezone odigramo na visokom nivou i sa angažovanjem koje nas je krasilo u poslednje vreme", rekao je iskusni prvotimac crno-belih.

Nakon ovog meča crno-beli će imati pauzu do početka takmičenja u Superligi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaČedomir VitkovacAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara