"S jedne od prethodnih utakmica Zvezda - Jagodina"
"S jedne od prethodnih utakmica Zvezda - Jagodina"

Toletovih pet minuta

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.13. | 14:41

Superligaši koji žele smenu predsednika FSS planiraju da u subotu ne izađu na teren u predviđenom terminu

S jedne od prethodnih utakmica Zvezda - Jagodina

Najnovija inicijativa za smenu predsednika FSS Tomislava Karadžića zasad se uglavnom svela na medijske istupe i pisanje saopštenja, ali superligaši koji žele promene u "kući fudbala" odlučni su da konkretnim potezima pokažu da nemaju nameru da odustanu od svojih ciljeva.

Izabrane vesti

Naime, u subotu, kada se igra 2. kolo Superlige, prema saznanjima MOZZART Sporta, nekoliko mečeva trebalo bi da počne sa pet minuta zakašnjenja u odnosu na predviđeni termin, i taj čin predstavljaće, prema mišljenju Karadžićeve opozicije, znak rešenosti da se ostvare zacrtani cijevi.

Utakmice koje bi trebalo da kasne su Crvena zvezda - Jagodina (planirani termin 18:00), Spartak - OFK Beograd (17:30) i Novi Pazar - Rad (17:30), dok opozionari trenutno pregovaraju s još nekim "neodlučnim" klubovima da im se pridruže.

Podsetimo, Crvena zvezda je pokrenula akciju da Tomislav Karadžić pod hitno podnese ostavku. Njeni čelnici u izlaganjima nisu zahtevali sazivanje vanredne sednice Skuštine FSS jer Karadžić u tom telu i dalje ima jaku podršku.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

FK Crvena zvezdafssJagodinakaradzic fssNovi PazarFK PartizanRadnički NišSrbijaSuperligaTomislav KaradžićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara