Komentari na vest

Slavija zvala za Olajinku, Zvezda tražila 6.000.000 evra

C

Cilj je

pre oko 1 mesec

Ako moze kupiti sto jeftinije i prodati sto skuplje. Nema tu ni petogodisnjeg ni jednogodisnjeg plana.
M

Maretova tetka

pre oko 1 mesec

Radim kao šankerica u Avali i mogu reci da je ovo istina. Dolaze sa raznih strana, raspituju se. Hoce da kupe od Terze. On im uradi dobru kombinu. Sve ide preko Deutsche Bank. Transparentno!
P

Pantic Japancu

pre oko 2 meseca

4 moze, uzmite i vodite ga.
l

llll

pre oko 2 meseca

Aha, sigurno

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Veliki za.eb što prošle godine nismo uspeli da dovedemo Late Lata, reprezentativca Obale Slonovače... Više takvog napadača nećemo naći. Dajte ljudi, stvarno jeste li normalni, pa rasprodaste sve što valja, još Olajinku, Hvanga i Glazera i mi tim nemamo!!!
D

Dupla Kruna x 4

pre oko 2 meseca

@angry_chainsaw... Late Lat nije hteo da dodje u Srbiju jer je hteo i Englesku,nasa uprava nije mogla nista tu da uradi! Jel moguce da ti verujes u sve lazi i nebuloze koje novinari plasiraju da ce mo kao "prodati sve sto valja" haha...ljudi postajete smesni koliko ste lakoverni,iz kluba moze da ode samo Hvan jer ne mozemo da ga zadrzimo posto hoce u lige 5-ce i niko vise, svi ostali OSTAJU U KLUBU tako da ne verujte u lupetanja po medijima kako ce to toboze Terza da sve rasproda,to upravo pisu mediji pod kontrolom ostoje i njegovih satelita,to je jasno ko dan!
s

sashki85

pre oko 2 meseca

@Dupla Ktuna x4 polako prijatelju. sacekaj krqj evropskog prvenstva, do tad ce prodati za koga god da dobiju ponudu. Uprava u zvezdi je tu da zaradi pare, za rezultat je briga! rezultat usput ako nastavi dobro onda Super. i tako sve dok ide. Da je njih stvarno briga za rezultat, nebi nikada prodavali nekog igraca pre nego što mu nađu zamenu.
I

Ima

pre oko 2 meseca

igraca uvek da se nadju i za manju cenu,ali zna se kako idu ti marifetluci .... Eno spica iz Amiena Mafuta,juce dao tri komada Gani u kvalifikacijama ....Brz ko strela,jak i na lopti ....
m

milo123

pre oko 2 meseca

Onaj ko je igrao fudbal zna da ovaj drug Olanjika ne vredi ni pišljivog boba, a to je već svima dokazao igrajući jesenas, u grupnoj fdazi LŠ”! Ova cena je naduvana i dolazi iz poznate spin agencije, koja posluje u okviru Zvezde. Na čelu te agencije se nalazi spin doktor Terzić! Pokušava se na ovaj način probuditi interesovanje kod naivnih klubova! Inače, drug Olanjika je potpuno bezvredan igrač i on ostaje u Zvezdi da nas I dalje uveseljava svojom nemoći na terenu!
H

Hvala

pre oko 2 meseca

Tvojim komentarom se vidi da nikad nisi igrao fudbal
m

milo123 (pravi)

pre oko 1 mesec

Zamerio sam se botovima ocigledno ovde, pa su poceli da mi kradu nick i lupetaju gluposti. Ko je ispratio moje komentare lako provali da ja ovakve baljezgarije nikada ne bih napisao. A boticu zahvaljujem sto je ovim potezom potvrdio da ih lepo gasiram, pa zeli da me diskredituje. :)
m

milo123

pre oko 1 mesec

inace nisam nikad igrao fudbal :D bot me je izgleda i precenio. :D
8

8

pre oko 2 meseca

Dobar timski igrač sa neizdefinisanom pozicijom u timu , videlo se tokom sezeno da mu treba kontinuitet igranja da bi došao do forme .
8

8

pre oko 2 meseca

Dobar timski igrač sa neizdefinisanom pozicijom u timu , videlo se tokom sezeno da mu treba kontinuitet igranja da bi došao do forme .
8

8

pre oko 2 meseca

Dobar timski igrač sa neizdefinisanom pozicijom u timu , videlo se tokom sezeno da mu treba kontinuitet igranja da bi došao do forme .
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 meseca

Ma prodaj Terzicu Olajinku dovedi sumu,pa i igraj LK sa njim i Dalciom.Mislio sam da je malo ozbiljniji klub al nije.Da nisu vodje navijaca sendvicari i da se ne prodaju za kajmaka kasiku,Zvezda bi daleko bila napredniji klub i Vidic bi bio na celu Zvezde.Umesto da dovodis igrace koj imaju iskustva u evropskim takmicenjima ti dovodis neke polovnjake.Vidic je lepo rekao plasim se da ne vidim moju Zvezdu da ko OFK Beograd zavrsi

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Koje su ovo price, 6 milki za crnog Petra, pa jel ste vi krsteni ?! Jedini njegov kvalitet je borbenost, svaka mu cast na tome, nista osim toga nema. Terza se gadno istripovao, realna cena maks 2 miliona.
T

Ti recimo....

pre oko 2 meseca

.....kao jedan od najvećih menadžera današnjice veliš tako?
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Ovde se postavlja pitanje da li on hoće da ostane kod nas ili hoće da se vrati u Slaviju. Ako on ne želi više da ostane kod nas onda ga prodati i izvući što je moguće veće obeštećenje a ako ne želi da ide onda zacepiti ovakvo obeštećenje znajući da ovi to ne mogu da plate. Nezadovoljan igrač ne služi ničemu, pogotovo što je on došao kao slobodan igrač pa kad odbije platu koju je zaradio i ako ga prodaš za 2 miliona ti si u zaradi. Još jednom ako je njegova želja da ode pustiti ga uz određeno obeštećenje a ako želi da ostane kod nas ne prodavati ga nikako.
G

Gost MMS

pre oko 2 meseca

Sa ovakvim "pojačanjima" (planiranim i realizovanim) Zvezda nema šta da traži u baražu za LŠ, a ni u LE! Sve ovo što je- ili će biti dovedeno, nije ni za Ligu konferencije! Šta je sa obećanjem da je Zvezda spremna da pravo pojačanje plati 8 miliona evra? Opet dovodimo slobodne igrače (Ilić i momka iz Gvineje Bisao) jeftine (Stojić i Anan) i rekonvalescente (" Puma")... Razmislite da li oni mogu da budu adekvatne zamene za Dragovića, Hvanga, Bukarija, Nedeljkovića, Stamenića...?
G

Gost MMS

pre oko 2 meseca

Sa ovakvim "pojačanjima" (planiranim i realizovanim) Zvezda nema šta da traži u baražu za LŠ, a ni u LE! Sve ovo što je- ili će biti dovedeno, nije ni za Ligu konferencije! Šta je sa obećanjem da je Zvezda spremna da pravo pojačanje plati 8 miliona evra? Opet dovodimo slobodne igrače (Ilić i momka iz Gvineje Bisao) jeftine (Stojići Anan) i rekonvakescente (" Puma")... Razmislite da li oni mogu da budu adekvatne zamene za Dragovića, Hvanga, Bukarija, Nedeljkovića, Stamenića...?
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Borjan-Stojković, Savić, Degenek, Rodić-Jovičić, Krstičić-Simič( Jovančić) Ben, Radonjić-Milić(Pavkov) u poslednjem kolu kvalifikacijama su izbacili Salcburg i plasirali se u LŠ Glazer-Seol, Điga(Stojić) Spajić, Rodić-Mijailović, Dalsio-Olajinka(Radonjić) , Hvang, Ivanić-Šerif Ndiaj. Zašto misliš da ne mogu to isto da urade protiv nekog Bodo Glinta, Slova a iz Bratislav, Karabega, Jang Bojsa ili Galatasaraja. Evo ja mislim da mogu i da će ući u LŠ
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Odlican igrac i ne treba ga pustiti ni za 6 mil.Samo treba da igra na svojoj levoj strani,a ne desno izmisljanja tople vode i alternative.Koliko vidim zamene za Bukarija nema,vec dovode leve spoljne,tako da ce opet ovaj momak igrati desno.
C

Chisam

pre oko 2 meseca

Češka za Srbiju visiona
F

Falkaopop

pre oko 2 meseca

Ne nije.Plate po fabrikama su od 700 e do 1200 e Ali se radi skoro uvek 12 sati par dana za redom pa pauza.
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Evo u opkladu da će ga Terza dati i za 3,5 miliona ako neko ponudi. Čućemo za koji dan.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 meseca

Prodaj i za 4 ako hoce da ide i dovedi Ristica, Grujica, Radonjica i Joveljca. I onda u ovoj formaciji sto forsira Milojevic 3 u vezi su Hvan-Grujic-Ivanic dva spoljna Ristic-Radonjic, ostale neka redja kako mu volja. Znam da ne treba prodavati igrace posto-poto. Covek ima 29 godina, dosao dzabe, poslednja sansa sa se uzme novac za njega. Sportski pozdrav.
S

Soneee

pre oko 2 meseca

Svaka cast za trofeje.. Ali ne moze se tako krasti iz nase Zvezde Crvene, ovo je vec brutalno i ocigledno poslednjih 5-6 godina.. Da podsetim da je dug 50+ miliona i ne radi se nista da bi se sveo dug na 0. Nadam se da ce doci dan kad se zakon bude postovao, kada ne bude bilo mita i korupcije pa da svi lepo posteno odgovaraju i da im se sve lepo i brzo oduzme..
G

Gorostase

pre oko 2 meseca

Jel si u kaficu uličaru glavati?
N

Nemoj.......

pre oko 2 meseca

tako,ugasiće vam o.etlanu instituciju!!
n

neverovatno

pre oko 2 meseca

Koliko glupih komentara, neverovatno nesto pripreme jos nisu ni pocele a ovi vec lupetaju o oceni prelaznog roka
S

Samo znam

pre oko 2 meseca

Da ce biti kao i prosle godine. Sto ce reci, katastrofa. Lako je sa tudjim parama, pogotovo ako nema odgovornosti. Ne vidim viziju i plan da svake godine budemo sve jaci.
v

v1ad

pre oko 2 meseca

"Lako je sa tudjim parama" Cijim "tudjim parama"? Da nisu tvoje? Nisu. Pusti me tih prica.
S

Steva ns

pre oko 2 meseca

Moje mišljenje je da ova pojačamja milojević bira njegov je bio i žander i kanjas i tomane i sve ono ostalo sa grčkog područja gde jedino ben može biti pojačanje pa koliko smo bolje prolazili ovih par leta kad nije on bio trener promašilismo sa kulibalijem ostalo je manje više bilo korektno i bukarija i olanjinku i stamenića i krasoa hvanga šerifa je skautirao marin i pre nego što smodoveli trenera zašto bi sada sve te igrače rasprodali umesto da samo badogradimo tim
K

Kojadinjo

pre oko 2 meseca

Ovo sto radi uprava naseg kluba je ziva katastrofa, razumem domaćeg igraca dovedu, al stranca nekog Pumu, il onog za Kipra i plus plate obestecenje... Tu nesto smrdi a neko se dobro ugradjuje, nama trebaju igraci za iskorak ka LS, a ne tri koraka unazad, sve sto valja prodati i kupiti krseve
G

GeOs

pre oko 2 meseca

Daj kazi nam sta je to "iskorak"? Jel ti znas za taj "iskorak" koji ti zelis koliko para treba. Alo, grupu ne prilaze timovi od po 200+ miliona. Nema garancije. A ti bi iskorak sa 15-20m ? Oce to tako, jednom u 15 godina neki Kopenhagen ili Apoel. Ali to se na zalost zove izuzetak, a izuzetak potvrdjuje pravilo.
V

Vazna je samo trgovina

pre oko 2 meseca

Kupiti jeftino a prodati sto skuplje. Igra, tim, uspesi, to onako usput, ako se potrefi. Tako smo mogli i sa krompirima.
т

тако је ...

pre oko 2 meseca

не знају Чеси колико Константин може да потроши за једно вече на спољву....
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Rece decko koji pije Vinja a slika se pored tudjih kugli u kafićima hahahahahahshah
R

Radašin ovde

pre oko 2 meseca

Dobre pojačanja dovodu Zvezda sa takvi igrači hoćete u lugi šampiona da igrate ahahaha kako dane. Prošlu sezone ste završili na poslednjo 32 mesto na tabelo u ligu šampiona a ove sezonu nećete ni da udjete tosu činjenice.
B

Bukvar.....

pre oko 2 meseca

plače za tobom prijatelju.
R

RADAŠINE

pre oko 2 meseca

Videcemo kako ce biti, sto se tice 32 mesta, bolje biti 32 u ELITI nego kao vi niste igrali ni Ligu konfederacije! Malo poradi na gramatici! POZDRAV.
M

Marvo

pre oko 2 meseca

🐖🐄🐂🐃🦬🐏🐑🐐
K

KmeKme

pre oko 2 meseca

Stativa Sase ilica najveci uspeh Partizana u Ligi sampiona zadnjij 55 godina. Prolece ste jedino videli jos 1966te. Inace stani mirno i otidji u crkvu kad pricas o ucescu Zvezde u LS u zadnjih par godina. Tri grupe LS faze i tri proleca u Ligi evrope i dranje grobara od 1945 skoro duplo vise pobeda. Pokrij se usima i cuti. Vi grobari ne znate ni foru ni fazon da napravite koliko ste ubijeni u destrukciji svojoj.
U

Urgija

pre oko 2 meseca

Radašine prijatelju po tvom komentaru mislio bi da je Zvezda igrala inter-galaktički kup džedaja. Nisu ti gramatika i pravopis bili najbolji prijatelji u školi.
R

Rider Gost

pre oko 2 meseca

Sve je na prodaju..Olajinka,Glazer,Hvang,Bukari ode,a dovode se Pume,Dalsio,bek iz Novog Pazara..Ako tako misle da prodju pley off i da nam zamazu oci teska prica
d

dokzor Terzinjo pored sultana

pre oko 2 meseca

Skupljsmo pare za novu Maru,mi 0,1 % a duh 99.99% moramo tako.
K

Kimarica

pre oko 2 meseca

Sem Kange, Magika, i ostalih koji će do 40. da igraju
R

Rolex

pre oko 2 meseca

Izgleda da sve ponude od pet miliona pa navise se prihvataju za igrace!!!
N

Nebitan63

pre oko 2 meseca

Ja mislim da Olajniku treba zadrzati.Ako je posteno decko se trudio na svaku utakmicu i svaku je korektno odigrao.Ali jedno mi nije jasno, ako zelimo da napravimo iskorak u Evropu kako mozemo da kupimo ovog Pumu i to za 3 mil € a da vas posetim da ga je Falamicao platio 500 hilj€.Ocigledno je da Terza opet se ogradjuje na stetu Zvezde a i drzave .Takvog igraca imamo i kod nas u Srbiju i ne kosta tolko.Pocecu da se distanciram od mog voljenog Kluba samo zbog lopova kakvi su Terzic i Mrkela.
a

ajde

pre oko 2 meseca

distanciraj se slobodno, neces nam nedostajati

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Ti si se distancirao od gramatike i pravopisa.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Nemojte da se ložite, Olajinka sigurno ostaje, Slavija P. nema 6 miliona evra da plati. Šansa da Hvang ostane su 60:40 posto, jer ga Zvezda neće pustiti ispod 10 miliona evra a i pitanje je da li bi on imao negde veću platu nego ovde gde sa svim bonusima izlazi na 2 miliona evra po sezoni neto, i ubedljivo je najplaćeniji igrač Zvezde. A sigurno neće naći klub iz lige petice koji igra ligu šampiona, a sa Zvezdom ima lepe šanse da opet igra ligu šampiona i da mu još dosta skoči cena i potražnja. Što se tiče ovih igrača koji su došli, to su igrači koji su dovedeni da pripomognu jer je dugačka sezona, a prava pojačanja za ligu šampiona tek očekujem jer prelazni rok traje još skoro tri meseca, uvek smo najveća pojačanja za Evropu dovodili pred kraj prelaznog roka, što mislim da nije dobro ali tako je kako je. Zvučna imena tek trebaju da dodju.
E

El Guaje

pre oko 2 meseca

Puma je nula od igraca, nije za Zvezdu, jos plus je levo krilo, imamo ih bar cetvoricu. Dalsio moze da bude ok, ali nije neko ko ce praviti razliku, svakako nije za LS. Ocemo prava pojacanja!
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Pa to su BOMBE naseg zvezdana, nemoj tako...rastura se takmicarska ekipa, pravi se bunker ekipa tvrda tvrda!! Po zelji naseg arandjelovackog klark kenta...e moja Zvezdo...
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Koliko utakmica Pume si u zivotu gledao?
@

@deda

pre oko 2 meseca

Nije to tvoja zvezda lazovcino
D

Deda11

pre oko 2 meseca

@Belgrano Prijatelju ne sumnjam da bi Puma bio dobro pojacanje za Vosu ili recimo Cukaricki, al nemoj onda narod loziti sa nikad vecim ambicijama, a dovodis ove igrace...
S

Sisoje

pre oko 2 meseca

Kako Puma da nije pojacanje, pa zar nije dao 4 gola na 44 utakmice?!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ima li ko zaintersovan za Terzu i Mrkija? Uz njih bi išlo i nešto keša.
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Pa i nece se prodavati ali ovako i treba. Neko oce igraca, ti udaris veliku cenu, pa i ako slucajno ode, za te pare mozes dovesti boljeg igraca.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Tako je, imamo sjajne primere Stamenica od 5 miliona menja dalasio ljuta guja cedo benfike b, a bukarija od 7 miliona veliki panamski reprezentativac, strelac jednog gola prosle godine, PUMA rodrigez, kad ukucam puma rodrigez na yt izadje mi neki juznoamericki pevac toliko o tome i borbi i konkurentnosti u ligi sampiona
@

@deda

pre oko 2 meseca

šta si bre navalio idi čitaj paradajsov vesnik....
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Taj Stamenic je dosao dzabe u Zvezdu, a Bukari za 3 miliona. Necu da kazem da se slazem sa pojacanjima ali nije kao da u poslednje vreme nemamo rezultate bar u pogledu transfera. Pocetak prosle sezone dovedeni Stamenic, Kraso i Olajinka svi za dzabe, odlicno se pokazali. U toku sezone dosao Hvang i Ndiaje obadvojica opravdali pare, bar u drugom delu sezone, i nekoliko sjajnih izlaznih transfera.
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Interesuje me da li je Uprava razmišljala uopše o smanjenju duga i da li će se krenuti sa otplatom istog? Da se makar neki milion od dosadašnjeg prihoda utroši u tu svrhu. Ta visina duga mora da se zna, a ne da se uporno izbegava odgovor na to pitanje. Zvezda je državni klub koji se i dalje delom finansira novcem građana, koji imaju pravo da znaju koliki je dug i radi li se nešto po tom pitanju.
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Па то је просто невјероватно, да они уопште не размишљају у смјеру постепеног смањења дуга, барем 5 милиона еура годишње. Још гори случај је у Партизану, гдје држава свако мало уплаћује по два-три милиона да преживе. Одговорности наравно нигдје, зато је приватизација спас за оба клуба.
D

Djoksi

pre oko 2 meseca

Terza je rekao jednom mom drugu da mu ne pada na pamet da plaća tuđe dugove i da od para koje zarađuje vadi druge iz bule. On je stabilizovao Zvezdu i sad sve što napravi tali se sa svojom ekipom a ne da plaća zajebancije ekipa pre njega.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Mene jedno zanima, da li neko osim pljuvanja ima JEDNO ime da preporuci, za bilo koju poziciju koja je potrebna!!?? Ali da klub moze da ga priusti, da ZELI DA DODJE, i da mozemo da ga platimo.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Nema, niko osim terze i mrkele nema pojma o fudbalu, to su najveci i najbolji fudbalski radnici
z

zaks

pre oko 2 meseca

@Deda Eto ti si stručnjak za fudbal, preporuči neko ime fudbalera kojeg Zvezda može da priušti .Ti misliš da mi ne bi voljeli da nam dolaze igrači iz lige 5 , sa pedigreom, ali znaš li ti koliko oni koštaju ? Sve sami stručnjaci.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Eto, ispao si pametan. Izgleda da smo ipak previse nepismena nacija... Nadjite mi jednog ozbiljnog igraca, iz liga petice, Holandije, Belgije, koji je u prajmu, nije povredjen, i koji ce pristati da dodje kad odgleda par utakmica domace lige na ju tjubu, i vidi terene, ljude koji gledaju utakmicu u Ivanjici
F

FkpCascais

pre oko 2 meseca

Zvezda je zbog dovodjenja izraelskog trenera propustila jednu od najboljih perioda koje je mogla da ima. Tim koji je na poćetku delovao da če izgledati: Borjan - Azarovi, Dragovic, Djiga, Rodić - Kangwa, Stamenic, Ivanic - Olajinka, Bukari, Krassso. Ovaj tim bi stigao daleko, ako ne do finala Lige Konferencija.
Ć

Ćuti....

pre oko 2 meseca

bar do finala,vi niste ni kvalifikacije prošli ona dečica vas izudarala još bridi gu.....
R

Rade SRB

pre oko 2 meseca

Ciganska je tuga pregolema, niko ne zna šta nam Terza sprema..
з

звезда је била

pre oko 2 meseca

највећи, најтрофејнији клуб у СФРЈ+ је имала највећи стадион....толико о београдској мангупарији....
ц

црно на бело

pre oko 2 meseca

Ма,66 милиона...ипак је био најбољи у чувеном звездином пролећу😃
c

cv

pre oko 2 meseca

olajinka je ok igrac ali nista vise od toga nije neki igrac koji bi davao mnogo golova tako da nije smak sveta ako ode ali gospodo dovedite za taj novac bolje igrace a ne losije
D

DSCZ

pre oko 2 meseca

Hoćemo iskorak u Evropi a prodajemo najbolje igrače, a dovodimo igrače Tsc, Apoela, Famalkaa itd itd. Bravo Madjijo prvo nas ložiš sa bajkama a onda radiš sve suprotno. Kakva su ti ovo pojačanja Stojić, Ilić, Dalsio, Puma itd itd jel to za ligu konferencije ili za ligu šampiona, i u ligi konferencije ima preozbiljnih ekipa iz ovih 7-8 najjačih liga u Evropi.
i

ine gosta gost

pre oko 2 meseca

..grobari..jel nas čujete...grobari, vi ste čkepi najveće !!!
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Ako bi njegovom prodajom izfinansirali pojacanje plate Hvangu i Glazeru da bi ostali,plus dobar zadnji vezni,a parama od Bukarija doveli beka i krilo bilo bi extra.
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Ako bi...
D

Detelina sa četiri lista

pre oko 2 meseca

Sledi ogromno rezanje troškova jer je dug ogroman a vi i dalje verujte Terzi i kompaniji.
i

ime gosta gost

pre oko 2 meseca

...grobari...jel nas čujete...grobari vi ste čkepi najveće !!!
k

kiboooo

pre oko 2 meseca

Ovi resili sve sto valja da prodaju
D

Drvo

pre oko 2 meseca

3m i pakuj
O

Ovaj portal

pre oko 2 meseca

Zna samo da lozi navijace, zar mista niste naucili iz prethodnih letnjih prelaznih rokova?
U

Urke17

pre oko 2 meseca

Ma sve prodaj nakazo, treba da si iza resetaka. Hebali te Dalsio, Puma i Stojic. Molim vas objavite komentar. Hvala
D

Djjdjd

pre oko 2 meseca

To nije komentar, to je pljuvačina i vređanje!
D

Drvo

pre oko 2 meseca

a da sačekaš prvo da ih vidiš?
M

Mađio

pre oko 2 meseca

Objavili ???
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Ne treba ga prodavati za male pare. Svi stranci koji su dosli proslo leto i ostanu bice mnogo bolji ove sezone... Olanjinka mene cak nije odusevio ali ove sezone ce biti logicno bolji sto we vec videlo u drugom delu kada su on i Serif usli u sistem, upoznali ligu,mentalitet Srba i sve sto ide uz to...
m

madjijjja

pre oko 2 meseca

odlaze sva pojacanja za LS Serif,Glazer,Hwang,Olajinka imaju ogromne plate, ko da igraju za ozbiljne ekipe iz liga petica to je glavni razlog
i

ime gosta gost

pre oko 2 meseca

...grobari...jel nas čujete...grobari vi ste čkepi najveće !!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Ne vidim uopšte razlog da se on prodaje. Da hipotetički i uzmemo tih 6 miliona za njega, šta ćemo sa njima? Nekako mi deluje logično da već na kraju sezone znaš koga želiš da zadržiš a koga da prodaš. A ne stihijski. Njega smo želeli da ostavimo u timu ali nam stigla dobra ponuda pa neka ide. Najlakše je prodati. Posle za te pare treba dovesti adekvatnu zamenu a ne urušiti viziju tima. A to nije lako ni bogatijim i boljim timovima od nas.
O

OLYS

pre oko 2 meseca

Za ovog maksimum 2 miliona i da se ne ljubimo
J

Jdjdjdjdnndbf

pre oko 2 meseca

Ne ljubi se, samo produži!

Bojank91

pre oko 2 meseca

dobra priča
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

"Sada je, međutim, došlo do jedne suštinske promene: sam Olajinka je pokazao veliko interesovanje za povratak u Slaviju."
P

Poljoprivreda

pre oko 2 meseca

To ne piše nigde u tekstu,ne izmišljalj
M

Mađio

pre oko 2 meseca

Čitaj malo i druge portale!

Proficap

pre oko 2 meseca

Ma gde da prodaju Olajinku? Ko ce nam igrati? Puma, macka u dzaku. Mozda je taj Puma bolji od Olajinke i Bukarija, ali se to ne zna. Olajinka,Glazer, Hvan, njih nikako ne prodavati, bar jos jednu sezonu. Batalite se Puma i ostalih Dionija i Risarija. Zadrzite to sto je provereno.
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Niposto ne prodavati Olajinku, sta ce da nam promeni 6 miliona a taman smo uboli kvalitetnog igraca. Nazalost izgleda da je Puma nagovestaj njegovog odlaska. Nema vise ni preterane poente komentarisati kad se u klubu pita samo jedan covek koji je uz to i doktor nauka, ko smo mi da bilo sta kazemo jednom doktoru nauka koji ne juri naucnu karijeru sto bi bilo logicno nego eto svidja mu se kako zvuci ta titula pa sto da ne kad vec ima pare.
Z

Zn

pre oko 2 meseca

Ma kakvi, nije na prodaju, decko je bio najbolji igrac u prolecnom delu sezone uz Hvanga i Spajica
Z

Zvezdas!

pre oko 2 meseca

Ako prodaju Serifa to je potpuna ludost, konacno Milojevic ima napadaca koji mu odgovara i koji daje golove u serijama i hoce da ga prodaju.
t

tuneki

pre oko 2 meseca

5,6 mil za 29 godisnjeg igraca je fenomenalna prica
h

hdheh

pre oko 2 meseca

Prelazi sto posto,vidjen malopre u Pragu u jednom baru sa nekim ljudima(verovatno menadzeri) pozz
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

I ja sam.ga takodje video...
M

Mjv

pre oko 2 meseca

Druze, on zivi u pragu
J

Jxjdjd

pre oko 2 meseca

I sa nekim ženama..Izgleda Čehinje..Onako sunčano, 19 stepeni...
j

just

pre oko 2 meseca

Anan istice mu ugovor za koji dan Zvezda naravno placa obestecenje 500 000
h

hmhmhm

pre oko 2 meseca

Šta pričaš ti? Anan je igrač Bolonje koji je bio na pozajmici u Novom Pazaru.
S

Samo da......

pre oko 2 meseca

prospe laž,proziva bez razloga,no to smo mi,da ističe mu ugovor o pozajmici sa N.Pazarom i Zvezda ga kupuje od matičnog kluba tj Bolonje i šta je tu sada tebi čudno?
F

Forever Young

pre oko 2 meseca

Tako je Doktore sve rasprodaj pa dovodi mačke u džaku. Kao i uvek jedno pričaš i obećavaš a radiš skroz suprotno.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Znaci ide za 2 miliona. Nema veze tu je puma… Nek nam je Bog u pomoci
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Zvezda je prvo prodala Mitrovica, Bukarija, a ako proda i Olajinku unistice sama sebe. Za nasu ligu, to i nije problem, svi protiv Zvezde igraju bunker, ali u Evropi ti trebaju brzi igraci. Ne kazem da je neki vrsni tehnicar, ali je brz i zna da se snadje kad je u gol sansi.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Brate bukvalno mu je brzina jedna od vecih mana.Ne znam da ga nisi pomesao sa Bukarijem ali Olajinka njje bas uspevao da pretrci ni bekove u nasoj ligi a kamoli u LS
m

markoviccc

pre oko 2 meseca

ne treba ga pustiti,pogotovo sad kad je vratio samopouzdanje,dobar je igrac i smatram da moze jos vise nego sto je pokazao do sad
j

jans

pre oko 2 meseca

da beeee,jebotee ,
N

Novak majstor

pre oko 2 meseca

Nikako ga prodavati , s obzirom da smo prodali Bukarija a kao zamenu dovodimo Pumu bolje je da nam Olanjika igra desno jer je bar proverena opcija
V

Visente Del Boske

pre oko 2 meseca

Ma rasprodajte sve,i da onaj argentinski bek aleks vigo imao je otkupnu klauzulu od 2,5 miliona evra,a ovamo kad je zavrsio sa nama presao u teljeres za 570 hiljada evra,e sad da su nasi odlucili da ga otkupe dali bi bas tih 500 hiljada a ona 2 miliona zna se u cijim dzepovima bi zavrsilo,e upravo tako se ugradjuju u svaki transfer.
i

ime gosta gost

pre oko 2 meseca

...grobari...jel nas čujete...grobari vi ste čkepi najveće !!!
Д

Делија57

pre oko 2 meseca

Зашто би га продавали уопште..
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Zato što je suv prosek. Banderu ne zna da predribla, brzina prosek. Uzimanje i 3m za Olajinku bi bila premija. To što su nesposobni da naprave skauting, nego zaposlili Marina bez dana iskustva na tom mestu da bude šef je druga priča. Dobro organixovan klub bi prodao lika za 3m, kupui mlađu u bržu zamenu koju su unapred skautirali i kojoj bi cena samo išla na gore.
@

@drvo

pre oko 2 meseca

podseti me molim te, gde ti ono beše glavni skaut ? U Portu ? Benfiki ? Ili možda prije na FM ?
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Pa ovi ako plate 6 miliona (i manje od toga), da vrate igraca kojeg su pustili bez obestecenja, bolje da se ugase. I svakako, nikako ne treba prodavati Olajinku.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Daj boze da drzimo cene. Mada I on mora da nastavi sa dobrim igrama.